Acasa Sport-AutoSport Cum se pregăteşte ringul pentru Bute. Cupola Romexpo va fi demontată

Cum se pregăteşte ringul pentru Bute. Cupola Romexpo va fi demontată

scris de Bogdan Crețu Roman
2 afisari

 Cupola metalică a pavilionului central Romexpo, gazda galei de box de sâmbătă, în care Lucian Bute îşi va apăra centura mondială IBF la supermijlocie, va fi demontată pentru a permite instalarea a patru panouri video uriaşe.

Lucian bute a facut un antrenamnet cu public la Afi Palace

În paralel cu montarea tribunelor în vederea galei „Campion pentru România”, a început şi operaţiunea de demontare a cupolei Romexpo, dar şi instalara ringului, informează Federaţia Română de Box. Această operaţiune prevede montarea unor panouri video uriaşe. Este pentru prima oara de la inaugurarea pavilionului central de la Romexpo când se renunţă la unul dintre elementele sale specifice de decor. La meciul la care sunt aşteptaţi peste 9.000 de spectatori Bute îşi apără pentru a 8-a oară centura cu diamante.

Campionul mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute, a efectuat, marţi, un antrenament în centrul comercial Afi Palace, la care au asistat aproximativ 200 de persoane. Bute şi-a făcut apariţia cu un tricou alb care avea imprimat pe piept şi pe spate logo-ul turismului românesc. Pugilistul a fost întâmpinat cu aplauze de cei aproximativ 200 de oameni, după care a făcut câteva exerciţii de încălzire. El a dus o luptă cu un adversar imaginar, s-a antrenat cu ochii închişi şi a exersat eschivele şi upercuturile. După fiecare serie de exerciţii antrenorul Stephane Larouche îi verifica pulsul.
După ce a trecut la jocul cu mănuşi, antrenorul l-a lovit peste spate, moment în care Bute s-a dus spre el şi a lovit mai tare decât o făcuse până atunci. Staful lui Bute a adus la locul de antrenament un set de boxe mici la care au fost puse mai multe melodii, iar muzica de la magazinele din jur a fost oprită . După 20 de minute, Bute a trecut la exerciţiile cu mingea medicinală, iar după alte zece minute a renunţat la tricou şi a efectuat exerciţii de salt cu coarda. După ce a terminat antrenamentul, boxerul român le-a mulţumit celor veniţi să asiste la antrenamentul său şi apoi a oferit autografe.
La aproximativ 20 de minute după antrenamentul lui Bute, a fost rândul adversarului său de sâmbătă, Jean-Paul Mendy, să susţină un antrenament în faţa publicului venit la Afi Palace.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult