Acasa Sport-AutoSport Cum va arăta stadionul Dinamo, viitoarea „bijuterie” a României

Cum va arăta stadionul Dinamo, viitoarea „bijuterie” a României

scris de Misu Andrei
123 Afisari

Proiectul noului stadion Dinamo a fost făcut public, iar fanii dinamoviști au primit noi detalii despre cum va arăta și ce dotări va avea noua „bijuterie” a României.

FOTO Facebook Noul Stadion Dinamo

Noul stadion Dinamo va avea aproximativ 25.000 de locuri, iar arena urmează să fie dotată cu o serie de facilități impresionante, după cum reiese din contractul semnat de CNI cu firma Profesional Construct Proiectare & Lucian Simion Arhitectura.

Complexul va fi încadrat in categoria a 4-a (ex”Elite”) conform clasificării UEFA, cu o capacitate netă de aproximativ 25.000 de locuri, suprafaţa de joc va fi hibridă (gazon natural ranforsat cu fibre sintetice), prevăzut cu sistem de aspersoare și de drenare a apelor şi instalaţie de încălzire și degivrare, zona VIP va avea circa 2.000 de locuri, iar în interiorul bazei va fi construit și un hotel de circa 40 de locuri pentru sportivi. De asemenea, va fi ridicat un spaţiu expoziţional pentru „Muzeul Dinamo” și se vor regăsi magazine de suveniruri, de articole sportive (fan-shopuri) si spaţii pentru alimentaţie tip fast-food & bauturi racoritoare, amplasate în fiecare tribună a stadionului.

În ceea ce privește parcările, se va construi: parcare specială destinată echipelor, arbitrilor şi oficialilor meciurilor, parcare VIP de circa 150 locuri, parcare subterană de 2 nivele pentru circa 1.000 mașini.

„Arena Multifuncțională Dinamo” va avea integrat și un element deosebit de important, un heliport certificat care să permită aterizarea elicopterelor MAI ce execută misiuni în situații de urgență (SMURD), construit la înăltimea copertinei tribunelor, cu acces direct în Spitalul Clinic de Urgență București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS