Acasa Sport-AutoSport Cum vrea noul președinte FRF, Rǎzvan Burleanu, sǎ aducǎ bani ȋn fotbal

Cum vrea noul președinte FRF, Rǎzvan Burleanu, sǎ aducǎ bani ȋn fotbal

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, ȋn seara de joi, 6 martie că va milita pentru modificarea legislaţiei astfel încât fotbalul să beneficieze de fonduri din industria de pariuri.

Cum vrea noul președinte FRF, Rǎzvan Burleanu, sǎ aducǎ bani ȋn fotbal (foto:top10sportsbettingssites.net)

„Trebuie reglementată industria de pariuri. Îmi doresc să aduc bani din această zonă pentru că numele echipelor noastre sunt acum folosite fără niciun beneficiu. De aceea vom demara un proiect de modificare a legislaţiei în acest sens. Apoi vom milita pentru ca în noul Cod Penal trucarea meciurilor să fie sancţionată ca orice delict penal. În ceea ce priveşte biroul de integritate se va regăsi în continuare şi în noua organigramă a FRF. Trebuie să transmitem tuturor că în fotbalul românesc cazurile de corupţie nu au ce căuta”, a spus Burleanu, potrivit mediafax. Burleanu a afirmat că îşi va respecta promisiunile din campania electorală şi va aduce în echipa sa de conducere numai oameni care nu au legătură cu grupurile de interese. „Este un sfârşit de etapă pentru Federaţia Română de Fotbal. Am discutat deja cu domnul Mircea Sandu, mi s-au pus la dispoziţie anumite documente care ţin de partea administrativă. Mâine vom avea o vizită împreună la centrele de la Mogoşoaia şi Buftea, iar apoi întâlniri cu şefii de departamente pentru a prelua treptat această componentă administrativă. Apoi vor urma întâlniri cu membrii afiliaţi. Am promis performanţă, de aceea voi aduce lângă mine oameni validaţi de piaţă cu experienţă bogată în domeniile lor de activitate. Voi aduce lângă mine oameni care nu au nicio legătură cu niciunul dintre grupurile de interese”, a menţionat el.

Răzvan Burleanu a anunţat că va renunţa la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal. „Zilele următoare îmi voi da demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal pentru că nu poţi să reprezinţi două federaţii în acelaşi timp. Referitor la funcţia de preşedinte a Federaţiei Europene la Minifotbal nu ştiu ce să spun acum, trebuie să am o discuţie cu ceilalţi membri din Comitetul Executiv să văd dacă este o incompatibilitate sau nu”, a precizat şeful FRF. Răzvan Burleanu a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult