Acasa Sport-AutoSport Cupa Davis, finală: Federer pregătit să joace cu Franța

Cupa Davis, finală: Federer pregătit să joace cu Franța

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Incert din cauza accidentării de la Turneul Campionilor, nr.2 ATP, Roger Federer a anunțat că este pregătit să joace la simplu vineri, 21 noiembrie, cu francezul Gael Monfils.

Cupa Davis, finală: Federer pregătit să joace cu Franța (foto:tv.eurosport.co.uk)

Cupa Davis, finală: Federer pregătit să joace cu Franța (foto:tv.eurosport.co.uk)

Roger Federer a lăsat clar să se înțeleagă că este gata de joc, chiar dacă echipa sa poate încă să decide să-l înlocuiască cel mai târziu cu o oră înaintea debutului meciului, după ce accidentarea este confirmată de medic. ”Voi încerca. Sunt nerăbdător să joc împotriva lui Gael”, a declarat Federer la tragerea la sorți de joi, de la Lille. ”Lucrurile au evoluat bine în această dimineață. Am fost foarte satisfăcut de modul în care m-am simțit. Din acest punct de vedere, sunt clar ușurat”, a adăugat elvețianul.

”Vom vedea mâine (vineri)”, a răspuns nr.2 mondial la întrebarea dacă se simte la 100%. ”Doar un meci poate da toate răspunsurile. Astăzi la antrenament, scopul nu era să fiu la 100%. Nu știu niciodată asta la antrenamentul dinaintea unui meci”. Federer a declarat forfait cu puțin înaintea finalei Mastersului, duminică, la Londra, după ce a resimțit o durere la spate sâmbătă, în semifinală.

Conform Agerpres, elvețianul a vorbit și despre duelurile cu Monfils, spunând că ”este fantastic să joci cu el. Este un mare jucător și un mare sportiv.”. iar „ultimele meciuri pe care le-am jucat cu el au fost foarte strânse. Vom vedea ce se va întâmpla mâine. Însă iubesc meciurile în cinci seturi. Este grozav”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult