Acasa Sport-AutoSport Cupa Davis: Olanda-România, 1-0 după primul meci

Cupa Davis: Olanda-România, 1-0 după primul meci

scris de Stefan Galai
14 afisari

Olanda conduce România cu 1 la 0 după primul meci de simplu din cadrul întâlnirii de Cupa Davis, din turul II al Grupei 1, zona Europa-Africa, care are loc în Sporthallen Zuid din Amsterdam.

Foto:tennishk.org

Tenismanul olandez Thomas Schoorel l-a învins pe tenismanul român Petru Alexandru Luncanu, vineri, în primul meci de simplu din cadrul acestei întâlniri din Cupa Davis.

Schoorel, aflat pe poziţia 123 în clasamentul ATP, l-a învins pe Luncanu, aflat pe poziţia 443 în clasamentul ATP, în trei seturi, cu scorul de  6-1, 6-3, 6-3. Meciul dintre cei doi a durat o oră şi 44 minute.

A doua partidă de simplu de vineri se va desfăşura între Robin Haase, aflat pe poziţia 53 în clasamentul ATP, şi Andrei Dăescu, aflat pe poziţia 680 în clasamentul ATP, informează Agerpres.

Sâmbătă 7 aprilie, de la ora 16,00, în partida de dublu se vor întâlni perechile Igor Sijsling/Jean-Julien Rojer şi Florin Mergea/Andrei Dăescu.

Duminică 8 aprilie, de la ora 14,00, au loc ultimele partide de simplu: Robin Haase – Petru Alexandru Luncanu şi Thomas Schoorel – Andrei Dăescu.

Câştigătoarea acestei întâlniri se califică la barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult