Acasa Sport-AutoSport Cupa Davis: Romȃnia – Ucraina, scor 1-2, dupǎ victoria la dublu

Cupa Davis: Romȃnia – Ucraina, scor 1-2, dupǎ victoria la dublu

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

România a reușit să reducă scorul (1-2) în întâlnirea de Cupa Davis, din primul tur al Grupei 1, zona Europa-Africa, cu Ucraina, de la Dnepropetrovsk, obținând victoria în proba de dublu.

Cupa Davis: Romȃnia – Ucraina, scor 1-2, dupǎ victoria la dublu

Perechea Horia Tecău/Marius Copil a învins în patru seturi, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4, cuplul Denis Molcianov/Serghei Bubka jr, ȋn seara de sȃmbǎtǎ, 1 februarie. Cu Horia Tecău diminuat de o întindere musculară la gemenii piciorului stâng, perechea română și-a materializat în cele din urmă superioritatea tehnică, mizând pe schimburi scurte de mingi, ca urmare unui serviciu puternic și bine plasat din partea ambilor jucători. Încă o dată, Horia Tecău, cel mai bun jucător de dublu al nostru, și-a demonstrat valoarea în această probă, în timp ce Marius Copil, mai puțin experimentat, a arătat că este un tenisman valoros pe suprafețe rapide, cum este cea de la Dnepropetrovsk.

În primele două partide de simplu, disputate vineri, Serghei Stahovski l-a învins pe Adrian Ungur cu 6-3, 6-1, 6-4, iar Ilia Marcenko a dipus în cinci seturi, 4-6, 2-6, 6-3, 7-6 (6), 6-4, de Victor Hănescu. Duminică, de la ora 14, sunt programate ultimele două meciuri de simplu: Serghei Stahovski — Victor Hănescu și Ilia Marcenko — Adrian Ungur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult