Acasa Sport-AutoSport Cupa Davis, Romȃnia – Suedia: Ungur asigurǎ victoria Romȃniei

Cupa Davis, Romȃnia – Suedia: Ungur asigurǎ victoria Romȃniei

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Victoria lui Adrian Ungur ȋn meciul cu suedezul Elias Ymer de dumincǎ, 14 septembrie, a asigurat Romȃniei menținerea în Grupa I Euro-Africană a Cupei Davis.

Cupa Davis, Romȃnia - Suedia: Ungur aduce victoria Romȃniei (foto:sportsudest.ro)

Cupa Davis, Romȃnia – Suedia: Ungur aduce victoria Romȃniei (foto:sportsudest.ro)

România și-a asigurat menținerea în Grupa I Euro-Africană a Cupei Davis după ce Adrian Ungur a obținut punctul decisiv în confruntarea cu Suedia, reușind să-l învingă în patru seturi, 3-6, 6-4, 7-6 (4), 6-3 pe Elias Ymer, la Arenele BNR din Capitală. Astfel, echipa țării noastre a ȋnvins cu scorul general de 3-1. Ultimul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România și Suedia, în care urmau să se confrunte Marius Copil și Christian Lindell, duminică la Arenele BNR din Capitală, nu se va mai disputa, după ce supervizorul Federației Internaționale de Tenis a ajuns la un acord în acest sens cu căpitanii nejucători ai celor două echipe.

Ungur a fost învins, vineri, cu scorul de 7-5, 7-6 (2), 6-4, de tenismenul Christian Lindell, în primul meci al întâlnirii. Maris Copil, l-a depăşit, tot vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-2, pe Elias Ymer şi România a egalat scorul, 1-1. Sâmbătă, perechea Florin Mergea/Horia Tecău s-a impus, cu scorul de 7-6 (2), 7-6 (5), 6-3, în faţa cuplului Isak Arvidsson/Johan Brunstrom. Suedia va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I, cu Letonia sau Austria.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult