Acasa Sport-AutoSport Cupa Ligii României – Programul sferturilor de finală

Cupa Ligii României – Programul sferturilor de finală

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Marți, 11 noiembrie, a fost extras la sediul LPF, programul meciurilor din sferturile de finală din Cupa Ligii-Adeplast, care vor avea loc între 12-14 decembrie.

cupa ligii

Cupa Ligii României – Programul sferturilor de finală

După ce s-au întâlnit și în Cupa României, CSMS Iași și Steaua București au fost extrase să dispute un sfert de finală și în Cupa Ligii-Adeplast. Principalul adversar al Stelei rămas în competiție, Astra Giurgiu, va juca pe propriul teren cu Viitorul. În celelalte două partide, Pandurii întâlnește Oțelul Galați, în timp ce Dinamo va da piept cu Universitatea Cluj.

Potrivit regulamentului competiției, toate cele opt participante s-au aflat în aceeași urnă. Prima echipă extrasă este gazdă și organizatoarea partidei. Meciurile vor avea loc în intervalul 12-14 decembrie 2014. Dacă după 90 de minute scorul va fi egal, vor urma doua reprize de prelungire a câte 15 minute. Dacă egalitatea se va menține și după 120 de minute, se va proceda la executarea loviturilor de departajare.

Cupa Ligii-Adeplast a fost reînființată în acest sezon, 2014/2015, după ce a debutat cu două ediții în 1998 și 2000, dar a fost apoi stopată. Singurele două câștigătoare de până acum sunt FCM Bacău (1998) și Gloria Bistrița (2000), potrivit Agerpres.

Programul sferturilor de finală, 12-14 decembrie:

Dinamo București — Universitatea Cluj

CSMS Iași — Steaua București

Astra Giurgiu — Viitorul Constanța

Pandurii Tg. Jiu — Oțelul Galați

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult