Acasa Sport-AutoSport Cupa Ligii, sferturi de finală: Pandurii Tg. Jiu – Oțelul Galați, scor 2-0 (video)

Cupa Ligii, sferturi de finală: Pandurii Tg. Jiu – Oțelul Galați, scor 2-0 (video)

scris de C.S.
2 afisari

Pandurii Târgu Jiu este prima echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii, după ce a dispus pe teren propriu de Oţelul Galaţi cu 2-0, printr-un gol marcat de Dan Nistor (‘9), cu un şut de la marginea careului de 16 metri, şi Alin Buleică (’88), la capătul unui contraatac.
Gorjenii au dominat meciul, reuşind să deschidă scorul rapid, după şutul puternic al lui Nistor din minutul 9.

Buleică i-a dat emoţii în două rînduri lui Hotoboc (9, 19), ocaziile sale fiind urmate de singura fază periculoasă pe care şi-au creat-o gălăţenii în prima repriză, şutul lui Helder Tavares, peste poartă (21). Răduţ a trimis în bară în minutul 35, iar trei minute mai tîrziu a fost blocat din nou de Hotoboc. Roman l-a imitat în minutul 39, lovind transversală, după un şut din întoarcere.

În minutul 55, Rădut a trimis cu capul peste poartă, iar în minutul 71, Hotoboc a respins din nou un şut respins de Roman. Gălăţenii au încercat să forţeze pe final cu şuturi de la distanţă, dar Leca (79) şi Helder Tavares (80) n-au reuşit să-l învingă pe Gliwa. Şendroiu a luat bara la ţintă în minutul 84. Buleică a stabilit scorul final în minutul 87, cu un şut plasat pe lîngă Hotoboc.

Cupa Ligii. Primul sfert de finala al Cupei Ligii se joacă în această seară, de la ora 20:00, la Târgu Jiu. Pandurii primesc vizita echipei Oţelul Galaţi, formaţie pe care a mai învins-o de două ori în acest sezon, o dată în Cupa României, o dată în campionat. 

Cupa Ligii, sferturi de finală: Pandurii Tg. Jiu - Oțelul Galați (live video)

Cupa Ligii, sferturi de finală: Pandurii Tg. Jiu – Oțelul Galați (live video)

Meciul este un prilej important pentru ambele echipe de a mai salva sezonul, după un tur de campionat dezamăgitor. Atât Pandurii, cât şi Oţelul, au fost eliminate din Cupa României, iar în Liga 1, locurile ocupate în acest moment sunt contrar aşteptărilor.

Gorjenii au ajuns în sferturile Cupei Ligii după ce au trecut în faza precedentă de Gaz Metan cu scorul 1-0, la Mediaş, golul victoriei fiind marcat de fundaşul Christou în minutul 4 al prelungirilor.

De cealaltă parte, Oţelul şi-a asigurat locul în această fază a competiţiei, după ce a eliminat la penalty-uri Ceahlăul, eroul partidei fiind portarul Vlăsie.

Echipe de start:

PANDURII: Gliwa – Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovici – Anton, Nistor, Răduţ – Buleică, M. Roman ,Shalaj

OŢELUL: Hotoboc – Milea, Leca, Ottenhoff, Murgoci – Cucu, Karlik – Brigido, Helder Tavares, Cristea – Tudorie

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult