Acasa Sport-AutoSport Cupa Mondiala 2010: Algeria – Slovenia 0-1, in grupa C

Cupa Mondiala 2010: Algeria – Slovenia 0-1, in grupa C

scris de Ziua Veche
8 afisari

Echipa nationala a Sloveniei a invins, duminica, pe stadionul Peter Mokaba din Polokwane, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Algeriei si a devenit liderul grupei C de la Cupa Mondiala din Africa de Sud.
Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Koren, in minutul 79. La meci a asistat si fostul international francez de origine algeriana, Zinedine Zidane, castigator al Cupei Mondiale in 1998 si finalist in 2006, informeaza Mediafax.

Afla aici programul Cupei Mondiale.

0 comentariu

urbos 24-08-2010 - 13:45

Ce titlu cretin.
Ce cretin o fi aia care l-a conceput.
Ce cretini or fi aia care sa puna botu la asa ceva.
Tz tz tz…Intrecerea pe tara a limbistilor si mancatorilor de rahat se apropie de final. Se dau coate, se pun piedici…Cacarezele de la „ziuaveche” dau tot ce pot.

ISAF 24-08-2010 - 14:36

Bai, cretinoidule! Eu ti-am zis ca iti zboara multe jivine prin colivia ta, dar nu te lasi. Ce naiba nu pricepi? Nu vezi ca e citata Europa Libera? Las-o drac’ de treaba. Iar daca mai si cauti pe google, o sa vezi ca astia au luat licenta de la TVR si au dat-o la Antena. E scandal de 4-5 zile la Chisinau pe tema asta. Informeaza-te si tu inainte sa injuri! Chiar asa de dus cu capul esti?

Vulpea Scitologica 24-08-2010 - 15:42

Cu cât va fi mai consistentă integrarea economică şi culturală a Moldovei şi a României împreună, adăugat cu eliminarea factorilor de corupţie de tip mafiot, care sunt mereu porţi deschise pentru activităţile subversive din partea unor forţe ostile, cu atat vor scădea şansele Rusiei de a mai reveni neinvitată în regiune. Apoi succesul modelul va influienţa şi în Ucraina. Iar Rusia va pleca apoi singură din Transnistria şi din Crimea şi va deveni în sfârşit un participant deplin, cu drepturi egale la masa Mării Negre, ca toţi de pe aici, la fel cum ea însăşi dă mereu asigurări că îşi doreşte să fie privită şi tratată. Şi atunci lucrurile vor fi în ordine iar Rusia va putea în sfârşit să fie privită cu încredere deplină de vecinii săi din regiune şi nu cu suspiciunea că ar fi un jucător cu ambiţii la Strâmtori sau orice altceva, pentru că atunci strâmtorile vor funcţiona pe deplin pentru prosperitatea tuturor „prietenilor” de la Marea Neagră… inclusiv şi pentru Nabucco şi pentru South Stream şi pentru culoarul Dunăre-Suez sau Nipru-Baltica-Suez… Şi mai cred că Marea Neagră are un potenţial enorm chiar şi fără petrolul caspic. Dar cu el e şi mai bine…
Altfel… http://www.youtube.com/watch?v=-LBpps7RkVk

Vulpea Scitologica 24-08-2010 - 15:43

Eu cred că Băsescu a eliberat suficient de mult populaţia Moldovei de sub obedienţa rusească. Este vorba de o eliberare a minţii oameni de sub ocupaţia minciunilor Moscovei. Şi aceasta era un lucru important. Şi aceasta e bine că s-a realizat. Felicitări. Dar cred că momentan nu se poate mai mult nici cu suportul balticilor, Poloniei, Georgiei şi al altora într-o condamnare comună a întregului pact Ribentrop-Molotov. Cred că a venit momentul acum pentru securizarea libertăţilor Moldovei şi stabilizarea centrului de greutate din Moldova spre România, decisiv în favoarea românismului. Când toţi oamenii de acolo vor conchide că vorbesc limba românească şi nu „moldovenească” , că sunt etnici români şi nu „moldoveni”, iar istoria lor e cea a României întregi şi nu a Moldovei şi cultura lor va fi identică cu cea de peste „podul de flori”, atunci Moldova va fi cu adevărat cucerită de… români… adică de oamenii care o locuiesc acum şi au locuit-o din cele mai vechi timpuri… Ţara Volohovenilor. Consider că viitorul Moldovei după cum se prezintă în situaţia de faţă nu poate fi în tocmai Unirea, însă modelul care l-aş implementa eu este asemănător – în anumite limite – cu acela al celor două ţări germanice: Germania şi Austria, două ţări solide de cultură şi limbă comună care s-au unit acum în graniţele UE. Probabil că noi şi Moldova v-om fuziona de adevăratelea în interiorul UE pentru a forma o piaţă statală comună în interiorul sistemului UE. Şi aceasta este povestea… De acum, trebuiesc urmaţi paşii consolidării românismului în Republica Moldova pentru că e vermea opririi ofensivei şi consolodării terenului, ranforsarea românismului în regiune şi instaurarea unei pieţe de comerţ privilegiate cu Republica Moldova.

urbos 24-08-2010 - 16:17

Dupa cum vezi, nu m-am referit la vreun scandal ci la titlu. Ai inteles vita?
De exemplu ce e ala mogul boule?

In plus mai spui si prostii, e citat un idiot care a declarat „Europei Libere”. Nu ca m-ar mai interesa acuma ce spune Europa Libera.

ISAF 24-08-2010 - 16:41

MOGÚL, -Ă, moguli, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte din dinastia mongolă care a cucerit India. 2. Adj. Referitor la mogul (l), de mogul (1). 3. S. m. Fig. Persoană foarte importantă cu puteri discreționare. – Din engl. Mogul. (Sursa: DEX ’98)
Uite definitia, daca tot m-ai intrebat (oricum o stiai). Nu trebuie sa iti explic care dintre cele doua definitii corespund titlului, ca esti doar zarghit, nu si prost.
Eu n-am zis ca e litera de lege tot ce scrie Europa Libera, ci doar ca nu astia de la ziuaveche au scos stirea din burta. Si inca ceva: sa nu spui ca Voculescu nu intra in categoria mogulilor, ca nici tu nu crezi asta! Sanatate si Jos Basescu!

urbos 24-08-2010 - 17:39

Cum zisei, io nu la stire ma refeream ci la modul in care tovarasii limbisti concep titlurile si scriu stirile.

cercetas 24-08-2010 - 22:16

Parca nu e evident ca ati aranjat asta, inca de acum 3 ani ca sa invrajbiti romanii, cacarezelor fara caracter!

askmenoquestions 24-08-2010 - 23:13

Poate ati vrut sa spuneti „NEREGULI”…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult