Acasa Sport-AutoSport Cupa Mondiala 2010: Anglia – Algeria 0-0, in grupa C

Cupa Mondiala 2010: Anglia – Algeria 0-0, in grupa C

scris de Ziua Veche
8 afisari

Anglia nu a reusit sa bata Algeria si ramane fara victorie dupa doua meciuri disputate la Mondial. Totusi, are soarta calificarii in propriile maini – trebuie sa bata Slovenia, in ultima partida, si este promovata in optimi.

Insa pentru a bate Slovenia, antrenorul Fabio Capello are misiunea delicata de a transforma adunatura sa de vedete intr-o echipa: Gerrard, Lampard sau Rooney nu au semanat cu originalele nici vineri seara, cand in fata au avut o echipa algeriana dedicata, cu o tehnica buna si o viteza de contraatac amenintatoare. Algerienii au obtinut chiar o posesie mai buna in prima repriza si au lasat impresia ca jocul lor, cu mingea jos, in pase scurte, poate destabiliza echipa masiva a Angliei. Energia consumata i-a facut pe africani sa bata in retragere, iar finalul reprizei a apartinut britanicilor, cu o situatie buna a lui Lampard (sut slab insa din pozitie ideala).

Algeria a inceput la fel de energic si partea secunda, insa usor-usor a lasat de inteles ca este fericita cu remiza si a batut in retragere. Pe acest fond, Anglia a urcat, a avut cateva sanse, insa britanicii au fost neinspirati si la ultima pasa: Gerrard, Lampard si Heskey au ratat pasa decisiva.

Dupa rezultatele de vineri, toata lumea are sanse de calificare in aceasta grupa: Anglia (2p) urmeaza sa intalneasca liderul Slovenia (4p), iar SUA (2p) vor juca impotriva Algeriei (1p).

 

Afla aici programul Cupei Mondiale.

0 comentariu

Patru Miliarde Euro 25-08-2010 - 12:57

Franta cere ca acesti bani sa fie bagati in upgradarea tzi-anilor (fixarea de glie si progress politic si material )Se baga bani in aceast grup etnic din cauza ca trebuie sa devina elita politica conducatoare a tarii in urmatorii ani. Din punctul de vedere al UE, se pare ca se presupune ca acest tip de cetateni sunt seriosi cu programele politice de viitor ale tarii in folosul cui trebuie Excursiile din strainatate au folositoare acest grup etnic care a deschis ochii mari si li s-a ridicat nivell de incredere si pretentii. Acum sunt ceva mai confidenti in comparatie cu 1990.Mai vorbesc si 4 -5 limbi straine pe unde au umblat. Va rog sa nu fiti invidiosi. Pisica unde nu ajunge ,sgarie..

UE sa dea banii.Sun buni acesti bani pentru cercetarea medicala de modificarea codului genetic a acestor cetateni afectati de nomadism.Sa se gaseasca si sa se blocheze genele care cauzeaza dorul de duca, lipsa tragerii de inima la platirea taxelor si pentru cele necesare traiului, vindecarea malformatiei degetelor lungi si lipicioase pe ce apuca, inmuierea picioarelor si mainilor cand este vorba de munca, etc.Sau poate face Franta aceasta cercetare ca este avansata in medicina.
Sa ii upgradeze la nivelul standard de cetetean francez merituos.

popica 25-08-2010 - 17:12

ai luat economia si platesti bani putini ia si tiganetu zile firmelor franceze gen apa nova gaz de france renault sa dea salarii can franta sa nu mai vina medicii acolo daca nu ia tiganii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult