Acasa Sport-AutoSport Cupa Mondiala 2010: Brazilia – Coasta de Fildes 3-1, in grupa G

Cupa Mondiala 2010: Brazilia – Coasta de Fildes 3-1, in grupa G

scris de Ziua Veche
1 afisari

Brazilia a invins Coasta de Fildes cu scorul de 3-1 (1-0), duminica, la Johannesburg, pe stadionul ”Soccer City”, in grupa G a Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud.
Brazilienii au marcat prin Luis Fabiano (25, 50) si Elano (62) si sunt calificati in optimile de finala ale competitiei. Golul africanilor a fost reusit de Didier Drogba (79).

Afla aici programul Cupei Mondiale.

0 comentariu

eugenbadarau 27-08-2010 - 09:56

Judecatorul s-a ante-pronuntat ca Inculpata este vinovata directa de accident si ca ar putea sa influienteze martorii, omitandu-se cu buna stiinta ca acelasi lucru il pot face si alti prezumtivi Inculpati : Menegerul Spitalului (pentru proaste Conducere a Spitalului si aprobarea functionarii Spitalului cu Personal sub numarul pe care trebuia sa-l aiba), Directorul Tehnic (pentru starea tehnica proasta a Sistemului electric ce alimenta utilajele care functiona in acea incapere), SEFA DE PERSONAL care a acceptat ca in PROGRAMUL DE LUCRU al ASISTENTELOR sa NU fie prevazut si timpul (exact) pentru PAUZELE LEGALE ce se pot lua cand sunt pe TURA (720 minute = 12 ore). Ori Judecatorul este slab pregatit profesional, ori este usor influientabil fata de persoane cu functii importante ! Si intr-un caz si in altul ar trebui schimbat, dupa simpla mea parere care nu este nici obligatorie binenteles !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult