Acasa Sport-AutoSport Cupa Mondiala 2010: Ghana – Australia 1-1, in grupa D

Cupa Mondiala 2010: Ghana – Australia 1-1, in grupa D

scris de Ziua Veche
1 afisari

Ghana si Australia au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), sambata, pe stadionul ”Royal Bafokeng” din Rustenburg, in grupa D a Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud.


Australienii au deschis scorul prin Brett Holman (11), iar ghanezii au egalat prin Asamoah Gyan (25 – penalty).

Afla aici programul Cupei Mondiale.

0 comentariu

Atomix 25-08-2010 - 10:40

Din patania asta eu intelesei ca Romania este o anexa a SUA si ca fizicienii de la IFA nu sunt in stare de nimic si iau salariile degeaba.
Uniunea Europeana este de acord cu imixtiunea SUA in astfel de probleme, fara sa o consulte. In UE nu se pot face astfel de determinari ? Ca spectrometre gama sunt si in Romania, cu duiumul. Avem si chinisti dotati cu spectrometre de masa. De ce trebuie sa-i pupam in dos pe americani si sa ne comportam ca ultimii milogi ?

ISAF 25-08-2010 - 12:31

@Atomixe, tu macar ai citit textul asta? Zice acolo „Centrul Atomic de Investigatii din Germania”. Asta nu e UE?
Iar daca autoritatile de la Chisinau au preferat sa lucreze si cu americanii, ce te doare pe tine? Trebuia neaparat sa aduca la analize in Romania? Plus ca exista suficiente echipamente si cercetatori si la Chisinau. De fapt, cred ca tu nu ai vazut ca evenimentul a avut loc in Republica Moldova.

Atomix 26-08-2010 - 12:53

Nemtii sunt cu munca, dar conducerea este subordonata SUA si profiturile merg mai mult la americani.
In Europa sunt tari independente doar Anglia si Franta, dar Anglia este pe mana cu SUA, asa ca practic Europa=Franta. Restul tarilor sunt anexe economice, turistice, ca baze militare, ….

Ximota 26-08-2010 - 14:15

Bai AtomixTu pupi pe americani in dos asa cum tact-o ia pupat pe rusi in dos, asa cum bunica-tau i-a pupat pe nemti in dos, asa cum stra bunica-tau ia pupat pe francezi in dos, asa cum stra stra stra bunica-tau ia pupat pe fanarito in dos, asa cum stra,stra,stra,stra bunicat-tau ia pupat pe otpmani in dos, s.a.m.d….

Bai fiu de pupator in lume sunt natiuni si popoare care conduc destiinele societatii umane, iar altele au ca rol de a umple spatiile ramase, iar dintre acestea numai cateva se ocupa de pupatul dosului celor care au relevenata in istoria omenirii
Acum dute si pupate-n dos.Pa,

Atomix 26-08-2010 - 14:24

Conducerea Germaniei este subordonata americanilor!
De aceea se intalnesc lunar cu Putin , Medvedev si viziteaza Kremlinul in mod regulat.
Americanii le-a spus subordonatilor lor din conducerea Germaniei sa submineze Comunitatea Europeana si sa incheie acorduri separate cu Kremlinul in domeniul energiei si tehnologioeie, si sa construiasca o conducta gazeifiera , ocolind Polonia, tara memmdra precum germania in Comunitatea Europeana.
Ca un BOU ce sint am uitat sa mentionez ca unul din conducerea Germaniei pe nume Schroeder nu este membru al conducerii companiei americane Chevron , ci a celei rusesti Gazprom.
Ca o bovina ce sint nu mentionez MILIARDELE de $ resurse de materii prime si reconstructia economiei Germaniei.
Dar ca un BOU ce sint intotdeauna musc mana care ma ajuta si ma aliez ca dusmanii tarii mele.Fac aceasta din titpc PATRITISM roamanesc asa cum am invatat din tata-n fiu.Ador mirosul de rahat de aceea il consum zilnic.

Atomix 26-08-2010 - 14:27

ma reintorc la activitatea mea obisnuita : sa fac laba.Maine voi manca rahat sun un alt nume.Pa.semnez : calugarul sau Velverde sau…dar nu conteaza tot labagiu sint.

Atomix 26-08-2010 - 14:29

Intrara unii (BOUL) pe frecventa mea si bagara numai pocnituri si fluieraturi.

Polonezul trist 28-08-2010 - 17:50

Polonia a Cazut…
sub oamenii Moscovei
Polonia coteste spre indulcirea cu Moscova? Cat de convenabil a fost accidentul si moartea fostului presedinte polonez Kaczynsky pentru Moscova, dupa cum se intoarce acum situatia. Sincer, daca nu ar fi fost accidentul aviatic, sigur ar fi meritat inventat un asemenea accident de catre oamenii lui Putin pentru a netezi calea agentilor sai spre putere si continuarea planului Glassnost in Estul Europi.:))
Cine garanteaza ca nu Putin l-a assasinat pe fostul presedinte polonez pentru a deschide calea partizanilor sai spre putetre si modificarea balantei din zona pentru a pregati revenirea Rusiei ca cel mai puternic jucator din zona, iar acum cu robinetul de gaz caspic, un jucatorul puternic in toata Europa. In toti anii astia agentii sovietici din est s-au infiltrat spre vest odata cu cooptarea in UE. – mult mai simplu decat in scandalul de spionaj din America – infiltrare oficiala – Toate tarile „cedate” de Rusia in 89 au fost doar caii troieni bagati in UE. Polonia e doar un exemplu. Iar acum rusii se intorc revigorati de petrol si gaz. Gorbaciov nu era un sovietic prost ci un urs foarte iscusit si veninos. Acum rusul va musca iar? Vom rezista veninului?
1989 pentru cunoscatori:
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=817.0

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult