Acasa Sport-AutoSport Cupa Mondiala 2010: Noua Zeelanda – Slovacia 1-1, in Grupa F

Cupa Mondiala 2010: Noua Zeelanda – Slovacia 1-1, in Grupa F

scris de Ziua Veche
26 Afisari

Noua Zeelanda si Slovacia au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marti, la Rustenburg, in cadrul Grupei F de la Cupa Mondiala de fotbal din Africa de Sud. Au marcat: Winston Reid (90+3), respectiv, Robert Vittek (50).




Slovacia a fost la doar cateva secunde de o victorie la debutul sau la Cupa Mondiala, dar fundasul neozeelandez Winston Reid a egalat in prelungiri (90+3), dupa ce europenii deschisesera scorul prin golul marcat de Robert Vittek (50). Portarul Dusan Kuciak (FC Vaslui) si Jan Kozak (FC Timisoara) au fost doar rezerve.

0 comentariu

caramache 26-08-2010 - 00:32

Cineva minte cu nerusinare: „Te …in cur, rahatule!”, nu este acelas lucru cu „suge-ma”!!!!
Pe de alta parte ” Seine-Saint-Denise” exista, dar …lipseste cu desavarsire !
Recomand ilustrului scriitor ( scriitoare ) ZIUA VECHE sa mai puna mana pe carte si sa invete geografia Frantei de s-o manance din scoarta’n scoarta cu furculissionul.
Revenind la „avocatul Dan Chitic” putem spune si despre el ca exista, dar persoana…. lipseste cu desavarsire. Individul care sustine ca a fost lovit de Basescu ( in realitate a fost imobilizat de un sepepist atunci cand l-a injurat pe Basescu ) poarta numele de Mircea Victor Daniel Chitic care evident ca nu este acelas lucru cu „avocatul Dan Chitic”. Mai mult, firma de avocatura la care cetateanul Mircea Victor Daniel Chitic isi desfasoara activitatea juridica de luni pana vineri intre 10 si 17 este listata drept „Cabinetul de avocatura Mircea Chitic” .
M-ar distra daca adevaratul Dan Chitic va da in judecata pentru calomnie si defaimare pe scriitorul ( scriitoarea ) ZIUA VECHE si organul omonin al acestuia ( acesteia ).

pentru postacul cara 26-08-2010 - 12:36

I fa tu traducerea, desteptule, ca sa vezi cat de cusut cu ata alba e:

Une équipe de la rédaction de France 3 Ile-de-France affirme avoir été violemment prise à partie par le service d’ordre de l’Elysée, lors de la visite surprise nocturne de Nicolas Sarkozy en Seine-Saint-Denis, mercredi 23 juin.

l’homme aurait lancé au chef de l’Etat „Va te faire enculer connard, ici t’es chez moi”. Mais le cameraman de France 3 a une autre version : le jeune homme aurait dit „suce-moi”.

iata si linkul catre ziarul Le Monde
http://www.lemonde.fr/politique/article/2010/06/25/la-courneuve-le-service-d-ordre-de-l-elysee-aurait-gifle-un-journaliste_1378802_823448.html

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult