Acasa Sport-AutoSport Cupa Mondiala 2010: Portugalia – Coreea de Nord 7-0, in grupa G

Cupa Mondiala 2010: Portugalia – Coreea de Nord 7-0, in grupa G

scris de Ziua Veche
5 afisari

Portugalia a invins Coreea de Nord cu scorul de 7-0 (1-0), luni, la Cape Town, in grupa G a Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud.

Golurile lusitanilor au fost marcate de Raul Meireles (29), Simao Sabrosa (53), Hugo Almeida (56), Tiago (60, 89), Liedson (81) si Cristiano Ronaldo (87), portughezii fiind practic in optimi.

 Afla aici programul Cupei Mondiale.


0 comentariu

eugenbadarau 27-08-2010 - 10:13

Intrebari: 1) DIRECTORUL TEHNIC al Spitalului cunostea ca SIRENELE DE ALARMA montate la cele 6 (sase – nu unul) de la Incubatoare sa dea ALARMA (desi se cunostea ca ele se declanseaza AUTOMAT daca temperatura se modifica cu un singur grad Celsius – conform celor declarate de Firma care le-a montat)si de ce nu au fost montate dispozitive acustice si luminoase pe Hol in caz de Incendiu ? 2) ELECTRICIANUL DE SERVICIU cunostea ca nu functionau sau ca erau reglate sa nu se auda din afara incaperii aceste dispozitive si ce masuri a luat pentru remedierea defectiunii ? 3) Cine a propus FISA POSTULUI pentru Directorul Tehnic, Electricianul de Serviciu, Asistenta (Reanimare) si cine le-a aprobat ? 4) Cine a propus si cine a aprobat PROGRAMUL DE LUCRU AL ASISTENTELOR (fara PAUZELE pe care Legea le prevede) ? 5) In FISA POSTULUI ASISTENTELOR (Reanimare) era stabilit cine o INLOCUIESTE (sau pe cine ar inlocui aceasta) pe Asistenta respectiva in timpul PAUZELOR LEGALE din timpul programului de lucru ? 6) Cine a stabilit ca Asistenta de REZERVA sa nu stea in incaperea respectiva (pe motiv ca are alte sarcini in acest timp) ? 7) De ce Organele de Ancheta au stabilit ca NUMAI Asistenta de pe acea Tura este vinovata (inclusiv cu ARESTAREA ei), iar ceilalti (prezumtivi inculpati – MANAGERUL SPITALULUI, DIRECTORUL TEHNIC, SEFA DE PERSONAL, ELECTRICIANUL DE SERVICIU, ASISTENTA DE REZERVA) nu au fost la fel de VINOVATI ca si Asistenta respectiva ? 8) Se vrea aflarea adevaratilor VINOVATI sau se vrea numai „Acarul Paun” in varianta Procurorului Iacob si scaparea unui „personaj important” de aceasta vina ? 9) De ce pana acum mass-media nu au luat interviuri DIRECTORULUI TEHNIC si ELECTRICIANULUI (care a fost pe Tura in momentul accidentului) despre cauzele care au dus la producerea accidentului si ce masuri trebuie luate pentru ca acest accident sa nu se mai intample ?10) De ce ISU, Pompierii, Inspectia Muncii nu au emis parerea lor OFICIALA despre acest accident ?

Regulamentul 27-08-2010 - 10:33

Dar vinovati sunt multi altii:

– Sefii care n-au impus respectarea stricta a acestori reguli simple, de bun simt.

– Electricianul carpaci care a facut o mermeleala cand a innadit conductoarele.

– Celelalte cadre medicale care erau la petrecere in incinta spitalului.

– Specialistii lu’ peste, cei care au facut proiectul sectiei si au permis legarea atator aparate la niste prize cu izolatia coapta.

etc…………

La inchisoare 27-08-2010 - 11:31

Pe o perioada de 150 de ani, dupa ce li s-au administrat shocuri electrice pe trupuri ude. Cum va permiteti sa publicati o astfel de scrisoare scirboasa? Asta este un afront la bunul simt si al moralei. Cine face git in apararea criminalei, ar trebui imediat inshfacat si batut pina isi pierde cunostinta.

andrei gheorghe 30-08-2010 - 19:06

cum pizda mati poti vb asa mai boule tu ala cu comentariul 3

comentariul 4 30-08-2010 - 19:26

si pe tot neamul tau de jigodie imputita.

urbos 30-08-2010 - 20:08

Asta care face pe justitiaru e vreun avortat in hazna. D-aia uraste femeile si le vrea in puscarie, ca l-a lasat ma-sa sa moara dar viermele a supravietuit. Probabil sta si face laba in timp ce injura teancurile de reviste porno la care se holbeaza balind, si pe care isi da toti banii scremuti cu greu din ce cara de colo colo.

Virginica 18-09-2010 - 17:52

Am gasit tarziu articolul vostru, felicitari pentru ca mai aveti cuvinte frumoase, nu stiu cat o vor ajuta pe asistenta, Dumnezeu sa va apere pe voi in continuare, sistemul e la pamant, faceti eforturi cu ce puteti, de cele mai multe ori cu un suflet bun si cu o vorba buna, din pacate greselile, omisiunile si lipsurile se suprapun si plateste cine nu trebuie.Sunt mama Lui Andrei N. din liceu

Virginel 19-09-2010 - 13:07

Am sa-l transmit si familiilor indurerate, care si-au pierdut copiii si nepotii ca urmare a nesimtirii si nepasarii celor de la maternitatea din Giulesti.
Sa vii sa ti-o dau la gingie, sa-ti revii sentimental si sa vezi dupa asta mai bine cum stau treburile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult