Acasa Sport-AutoSport Cupa Mondiala 2010: Spania-Portugalia si Chile -Brazilia, in optimi

Cupa Mondiala 2010: Spania-Portugalia si Chile -Brazilia, in optimi

scris de Ziua Veche
3 afisari

Spania a invins Chile cu scorul de 2-1, vineri, la Tshwane/Pretoria, in grupa H a Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, si ambele formatii s-au calificat in optimile de finala.


Elvetia si Honduras au terminat la egalitate, 0-0, vineri, la Mangaung/Bloemfontein, in celalalt meci din grupa H, si ambele echipe au fost eliminate.

 

Portugalia si Brazilia au terminat la egalitate, 0-0, vineri, la Durban, pe stadionul ”Moses Mabhida”, in grupa G, si s-au calificat in optimi.

Cote d’Ivoire a invins Coreea de Nord cu scorul de 3-0 (2-0), vineri, la Nelspruit, in cealalta partida a grupei G, dar ambele formatii au parasit competitia.

Spania va juca in optimi cu Portugalia, iar Chile va intalni Brazilia.

0 comentariu

afara 25-08-2010 - 18:30

Ce rost are shmecheria asta de stire? Ne streseaza. Mai bine dati o stire cu lady gaga si o poza cu cracii ei, sau cu recenta miss univers, sa-i mai vedem cracii si titele. Nu ne mai tulburati cu aiurelile astea.

elena dumitrescu 26-08-2010 - 09:22

Noroc cu asemenea stiri. Altfel ajungem la disperare din cauza nulitatilor care ne ineaca in tara asta. Se pare ca intr-adevar este nevoie de codul de conduita al lui O. Vasilescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult