Acasa Sport-AutoSport Cupa mondială a cluburilor, semifinale: San Lorenzo – Auckland, scor 2-1 (video)

Cupa mondială a cluburilor, semifinale: San Lorenzo – Auckland, scor 2-1 (video)

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Argentinienii de la San Lorenzo s-au calificat în finala Cupei Mondiale a cluburilor, după ce au dispus în semifinale de formația neozeelandeză Auckland City FC,  cu 2-1 după prelungiri.

Cupa mondială a cluburilor, semifinale: San Lorenzo vs Auckland, scor 2-1

Cupa mondială a cluburilor, semifinale: San Lorenzo vs Auckland, scor 2-1

Deținătoarea Cupei Libertadores la fotbal, San Lorenzo, a deschis scorul prin Pablo Barrientos (45), echipa din Auckland a egalat în min. 67, prin Angel Berlanga, iar Mauro Matos (93) a înscris golul decisiv pentru sud-americani, la scurt timp după intrarea în prelungiri.  Astfel, Auckland City FC, campioana Oceaniei, a trebuit să își ia adio de la ediția din 2014 a Campionatului Mondial al Cluburilor. Clubul favorit al Papei Francisc, San Lorenzo, va juca în finală cu Real Madrid, după ce campioana Europei a surclasat, marți, în prima semifinală formația mexicană Cruz Azul cu scorul de 4-0. Finala este programată sâmbătă, la Marrakach (21:30, ora României). În finala mică se vor înfrunta (ora 18:30) Cruz Azul și Auckland City FC.

În meciul pentru locurile 5-6, formația algeriană ES Setif, campioana Africii, a întrecut pe Western Sydney Wanderers, campioana Asiei, cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 2-2, la finalul prelungirilor. Romeo Castelen a deschis scorul pentru formația de la Antipozi (5), dar africanii au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, în urma autogolului marcat de Daniel Mullen (50). La scurt timp, ES Setif a trecut în avantaj, grație golului semnat de Abdelmalek Ziaya (57), dar golul marcat din lovitură liberă de brazilianul Vitor Rodrigues Saba (89) a trimis meciul în prelungiri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult