Acasa Sport-AutoSport Cupa Romȃniei, 16-imi: ACS Berceni – Steaua, scor 0-3 (video)

Cupa Romȃniei, 16-imi: ACS Berceni – Steaua, scor 0-3 (video)

scris de Z.V.
5 afisari

Steaua București s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal, joi, grație victoriei cu scorul de 3-0 (0-0) pe terenul formației de ligă secundă ACS Berceni.

Toate golurile Stelei, finalistă a ediției trecute a competiției KO, au fost marcate de Gabriel Iancu (75, 90, 90+4), primul venind după o gafă a portarului Florin Andreescu, când echipa din Berceni rămăsese în inferioritate numerică, ivorianul Boafo Rodrigue fiind eliminat pentru o intrare întârziată la Lucian Filip.

Ultimul meci al șaisprezecimilor ediției 2014/2015 a Cupei Romȃniei Timișoreana va fi partida dintre ACS Berceni și Steaua ce se va disputa joi, 25 septembrie de la ora 20:30.

Cupa Romȃniei, 16-imi: ACS Berceni vs Steaua

Cupa Romȃniei, 16-imi: ACS Berceni vs Steaua

Campioana Romȃniei, Steaua București se va deplasa pe Stadionul Comunal din Berceni pentru a juca împotriva formației ACS Berceni, care evolueazǎ ȋn Seria I din Liga a II-a. Steaua lui Costel Gâlcă are un parcurs foarte bun în Liga 1, însă oficialii roş-albaştrilor au anunţat că echipa are ca obiectiv cȃştigarea campionatului, a Cupei Ligii, cȃt şi a Cupei României.

Ȋn pofida acestor obiective este de așteptat ca și Gȃlcǎ sǎ odihneascǎ o bunǎ parte din titulari pentru aceastǎ partidǎ, precum se ȋntȃmpla și ȋn trecut ȋn perioada antrenorului Reghecampf. ACS Berceni vine cu moralul ridicat la aceastǎ ȋntȃlnire reușind prima victorie din acest sezon ȋn weekend, 4-2 cu Gloria Buzǎu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult