Cupa Romaniei: primele echipe calificate in optimi | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Cupa Romaniei: Concordia si Ceahlaul, primele echipe calificate in optimi

Cupa Romaniei: Concordia si Ceahlaul, primele echipe calificate in optimi

scris de Șt. C
3 afisari

Concordia Chiajna si Ceahlăul Piatra Neamţ s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal.

Concordia Chiajna s-a calificat cu emoţii în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, după ce a învins formaţia de liga a treia ACS Şoimii Pâncota cu scorul de 3-2 (2-0), marţi, în deplasare, într-un meci din şaisprezecimi.

Concordia a condus cu 2-0 la pauză, după autogolul lui Lengyel (33) şi reuşita lui Simion (45), dar arădenii au avut o revenire puternică în repriza secundă, restabilind egalitatea în urma a două goluri marcate în decurs de 7 minute, prin Alin Mihai (72) şi Leucuţă (79). Ilfovenii s-au calificat graţie golului marcat în al treilea minut al prelungirilor dictate de arbitru (90+3) de internaţionalul de juniori Florin Ilie.

Antrenorul Concordiei, Ilie Stan, a folosit în acest meci o formulă de echipă cu mulţi jucători de rezervă.

Ceahlăul Piatra Neamţ s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, după ce a învins-o pe Gloria Bistriţa cu scorul de 4-0 (2-0), marţi, pe stadionul ”Ceahlăul”, în primul meci din şaisprezecimile de finală ale competiţiei.
Ceahlăul s-a impus fără probleme, prin golurile marcate de Aloisio Mohamed Hamed Al-lal (10), Gelu Velici (44, 85) şi Marian Constantinescu (61). Fundaşul Aloisio Mohamed Hamed Al-lal, spaniol de origine marocană, a înscris la primul său joc pentru formaţia nemţeană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult