Acasa Sport-AutoSport Cupa Romaniei: Concordia Chiajna – Steaua, scor 4-3 (video)

Cupa Romaniei: Concordia Chiajna – Steaua, scor 4-3 (video)

scris de Șt. C
8.557 Afisari

Partida din optimile Cupei României, Concordia – Steaua, va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, de la ora 21:30.

Cupa Romaniei, otimile de finala: Concordia Chiajna - Steaua Bucuresti

Steaua va folosi rezervele in meciul de cupa cu Concordia, in weekend avand marele derby cu Dinamo in campionat. Ros-albastrii n-au primit gol in ultimele 5 meciuri in toate competitiile. Steaua e neinvinsa de 12 meciuri indiferent de competitie (9 victorii si 3 egaluri).

Laurențiu Reghecampf a ținut să își încurajeze elevii înainte de partida de Cupă contra Concordiei în direct la „Fanatik Show”. Antrenorul din Ghencea a spus că la Steaua nu există titulari sau rezerve, dar cu toate acestea, în meciul diseară de la Chiajna, în „primul 11” al liderului din Liga I vor apărea jucători care nu au evoluat în mod constant ca titulari.

Steaua pornește cu prima șansă în deplasarea de la Chiajna, însă trupa lui Ilie Stan va face totul pentru a-i fura calificarea. Sunt de notorietate contrele care au existat între cei doi tehnicieni de la începutul acestui sezon, dar și acuzațiile reciproce pe care și le-au aruncat familia Reghecampf și primarul comunei ilfovene, Mircea Minea.

ECHIPELE PROBABILE – Chiajna: Niță – Belu, Ghionea, Leca, Crețu – Ispir – Popovici, Pană, Purece, Serediuc – Wellington. Antrenor: Ilie Stan. Steaua: Stanca – Dumitraș, Martinovic, Gardoș, Pârvulescu – Filip, Prepeliță – A. Popa, T. Bălan, M. Costea – Adi Rocha. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

1 comentariu

invictus 31-10-2012 - 23:37

lupta steaua!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult