Acasa Sport-AutoSport Cupa României. Rapid a căzut cu Vaslui

Cupa României. Rapid a căzut cu Vaslui

scris de Șt. C
14 afisari

FC Dinamo Bucureşti – Gaz Metan Mediaş şi SC Sporting Vaslui – FC Rapid Bucureşti sunt meciurile care se vor disputa în semifinalele Cupei României la fotbal, conform tragerii la sorţi găzduită vineri la Casa Fotbalului. Jocurile din cadrul semifinalelor se vor desfăşura tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoarea meciului-tur.

liga_fotbal

Cupa României. Rapid a căzut cu Vaslui

Daniel Stanciu, team manager al SC Vaslui, a precizat vineri că echipa sa are şanse egale, cu Rapidul, de calificare în finala Cupei României la fotbal. ”Avem şanse egale de calificare în finala Cupei României. Cred că SC Vaslui şi Rapid sunt cele mai bune echipe din campionat. Au jucători valoroşi, poate un plus pentru noi, ca individualităţi, un plus pentru rapidişti ca grup. Antrenorul nostru Augusto Inacio a demonstrat în primele jocuri din 2012 că a format un lot puternic. Dovadă şi partida spectaculoasă de joi seara (3-2 cu Oţelul Galaţi în sferturile cupei – n.r.). A fost un joc agreabil”, a spus noul reprezentant al vasluienilor.
Daniel Stanciu a precizat, potrivit Agerpres: ”Asta este tragerea la sorţi. La prima vedere, preferam să cădem cu Gaz Metan. Asta nu înseamnă că eram dinainte calificaţi”,
Întrebat care sunt principalele pretendente la titlul de campioană, Stanciu a mai spus: ”În lupta pentru titlu, mai mult ne temem de Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj, decât de Rapid”.
La finalul declaraţiei acordate jurnaliştilor după tragerea la sorţi, Daniel Stanciu a menţionat: ”Obiectivele noastre sunt în acest an câştigarea Cupei României şi plasarea pe podiumul campionatului”. Semifinalele sunt programate în zilele de 28/29 martie (turul) şi 11/12 aprilie (returul). Finala va avea loc la 23 mai.

1 comentariu

hammoud george 16-03-2012 - 22:31

hai vaslui vrem victorie fc vas. 4-0 rap. forza vaslui

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult