Acasa Sport-AutoSport Cupa Romaniei, semifinale. CFR Cluj – U Cluj, scor 0-0

Cupa Romaniei, semifinale. CFR Cluj – U Cluj, scor 0-0

scris de Z.V.
13 afisari

La primul meci cu Adrian Falub pe banca tehnică, Universitatea Cluj a evoluat mai mult de 80 de minute cu un jucător în plus pe terenul lui CFR, dar partida din turul semifinalelor Cupei României s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Susţinuţi de peste 2.000 de suporteri, oaspeţii au dominat clar prima repriză. Ceppelini a executat bine o lovitură liberă, dar Mincă a respins, iar apoi fundașul Cornel Ene a fost eliminat după un fault comis asupra lui Lemnaru, în careul CFR-ului.

Același Lemnaru a bătut însă slab penalty-ul şi scorul a rămas 0-0 în Gruia. Ceppelini a executat din nou o lovitură liberă acordată oaspeţilor, dar mingea a lovit transversala porţii apărate de Mincă.

În repriza a doua, niciuna dintre echipe nu a reuşit să fie periculoasă, pe fondul unui joc modest. Kovacs a fost blocat de Mincă, iar apoi Păun a avut o acţiune bună cu cinci minute înainte de final, rămasă însă fără niciun rezultat. Fundaşii Universităţii au îndepărtat pericolul şi meciul s-a terminat 0-0.

Finalista Cupei României se va decide în retur, pe terenul „Șepcilor Roşii”, la începutul lunii aprilie.
De la ora 21:30, CFR Cluj și Universitatea Cluj se întâlnesc în Gruia, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Cupa Romaniei, semifinale. CFR Cluj - U Cluj

Cupa Romaniei, semifinale. CFR Cluj – U Cluj

Ambele echipe sunt însă în insolvență și trec printr-o perioadă extrem de grea, mai ales CFR, aflată acum în mare pericol de a retrograda în liga a doua, după ce a fost penalizată cu 24 de puncte.

În ultima etapă, CFR a pierdut în fața celor de la Pandurii, scor 0-4, în timp ce Universitatea a cedat și ea, 0-3 pe terenul lui Dinamo. Miercuri seara, Adrian Falub va debuta pe banca oaspeților, după ce a fost numit în locul lui George Ogăraru. „Să atacăm, să marcăm goluri, să fim agresivi. Lucrurile astea trebuie să le văd la jucătorii mei”, a spus Eugen Trică.

ECHIPELE PROBABILE

CFR Cluj: Amadio – Vereş, Larie, Ene, Lopes – Muniru, Carp – Deac, Chanturia, Jazvic – Tade
Antrenor: Eugen Trică

„U” Cluj: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Neag, Martins – Costin, Kovacs – Viveiros, Ceppelini, Mengolo – Lemnaru
Antrenor: Adrian Falub

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult