Acasa Sport-AutoSport Cupa României, sferturi: CS Mioveni – CFR Cluj, scor 3-4 (video)

Cupa României, sferturi: CS Mioveni – CFR Cluj, scor 3-4 (video)

scris de A.B.
4 afisari

CFR Cluj s-a calificat cu emoţii în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de formaţia din liga a doua, CS Mioveni, cu 4-3, la Piteşti. Ardelenii s-au impus în urma unei răsturnări spectaculoasă de scor, marcând de patru ori în ultima jumătate de oră a partidei, după ce au fost conduşi cu 3-0.

Mai mult, CFR a reuşit egalarea în minutul 87, după o fază în care jucătorii echipei clujene au dat dovadă de lipsă de fair-play, refuzând să le ofere înapoi mingea gazdelor.

Trupa condusă de Claudiu Niculescu, care a trecut de Astra şi Dinamo în fazele înferioare, a dominat prima repriză. A trimis mingea în bară prin Andrei Nilă (25) şi a deschis scorul după reuşita lui Bogdan Stoica (35). În debutul reprizei secunde, argeşenii au mai punctat de două ori, profitând de erori ale defensive adverse, prin Nilă (50) şi Marius Galan (59).

CFR a revenit în joc după un penalty destul de uşor acordat şi transformat de francezul Gregory Tade (62). Georgianul Ghiorghi Chanturia (68) a redus diferenţa pentru oaspeţi. În minutul 86, un jucător al gazdelor a blocat un şut şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar mingea a fost trimisă în afara terenului.

Susic a executat autul de la margine pentru Chanturia, însă acesta nu a înapoiat mingea gazdelor, ci a trimis spre Tade, care a preluat şi a marcat pe lângă portarul Popescu, restabilind egalitatea. Mirko Ivanovski a profitat de starea de nervozitate a adversarilor şi a marcat golul victoriei în prelunigirile meciului.

Cupa României, sferturi. CS Mioveni si CFR Cluj se vor intalni in primul sfert de final al editiei din acest sezon al Cupei Romaniei, marti de la ora 20:30. 

Cupa României, sferturi: CS Mioveni – CFR Cluj (live video)

Cupa României, sferturi: CS Mioveni – CFR Cluj (live video)

Dupa ce au eliminat pe Astra si pe Dinamo in precedentele doua tururi, cei de la Mioveni n-au nimic de pierdut si incearca sa mai cauzeze un soc in aceasta competitie. De partea cealalta, CFR Cluj a pierdut contactul cu Steaua in campionat si vrea sa salveze finalul de an calendaristic printr-o calificare in semifinalele Cupei Romaniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult