Acasa Sport-AutoSport Cupa României, sferturi de finală. Programul meciurilor

Cupa României, sferturi de finală. Programul meciurilor

scris de Șt. C
10 afisari

Dinamo Bucureşti va întâlni, pe teren propriu, formaţia Astra Giurgiu, în sferturile de finală ale Cupei României, s-a stabilit, joi, la tragerea la sorţi de la Casa Fotbalului.

Cupa Romȃniei, sferturi: Program (Foto:ziarulunirea.ro)

Cupa Romȃniei, sferturi: Program (Foto:ziarulunirea.ro)

Programul complet al meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României este următorul:

FC Viitorul – Steaua Bucureşti

ACS Poli Timişoara – ASA Târgu Mureş

Dinamo Bucureşti – Astra Giurgiu

CSMS Iaşi – CFR Cluj.

Partidele din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării (conform art.30.6.1 din ROAF).

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă (conform art.30.9 din ROAF).

În cazul jocurilor desfăşurate într-o singură manşă, pe terenul uneia dintre echipe, cheltuielile se efectuează de clubul organizator, iar după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă se va repartiza fiecărei echipe în proporţie de 50 la sută din beneficiul net. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuielilor. Beneficiul fiecărei echipe va fi achitat în termen de cel mult 15 zile de la data disputării jocului.

Partidele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României se vor disputa în zilele de 15, 16 şi 17 decembrie, programul urmând a fi comunicat ulterior de FRF.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult