Acasa Sport-AutoSport Cupa Spaniei: Atletico – Real, scor 0-2 (video)

Cupa Spaniei: Atletico – Real, scor 0-2 (video)

scris de Z.V.
8 afisari

Real Madrid s-a impus cu 2-0 pe ”Vicente Calderon” și, cu scorul general de 5-0, a devenit prima finalistă a Cupei Regelui din actualul sezon.

Real Madrid s-a calificat ”en fanfare” în ultimul act al Cupei Regelui Spaniei din acest an, după ce i-au spulberat pe elevii lui Diego Simeone în ambele manșe din semifinale.

După victoria din tur, 3-0 pe ”Santiago Bernabeu”, ”galacticii” au început ca din tun și returul de pe ”Vicente Calderon” și au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri pe tabelă, datorită lui Cristiano Ronaldo, care a executat ca la carte două lovituri de la 11 metri, corect acordate.

În repriza a doua, ”galacticii” au mai redus din motoare, dar au fost atenți să nu primească gol pentru a scrie istorie în Cupa Regelui. Astfel, Real Madrid a devenit prima echipă din istoria acestei competiții, care a ajuns în finală fără a primi niciun gol în toate partidele disputate.

Până acum, FC Barcelona deținea recordul, pe care l-a stabilit în 1989, când a izbutit să adune 696 de minute cu propria-i poartă imaculată. Acest record a fost egalat în minutul 46 al partidei cu Atletico și depășit după aceea de elevii lui Ancelotti.

Real Madrid este foarte aproape de finala Cupei Regelui, după ce a trecut cu 3-0  de Atletico în prima manşă a semifinalelor. În direct la Digi Sport 1, marţi, de la ora 22:00, echipa lui Diego Simeone va încerca, în faţa propriilor suporteri, să revină în faţa „galacticilor”.

Cupa Spaniei: Atletico - Real

Cupa Spaniei: Atletico - Real

„Mai sunt 90 de minute de jucat”, a fost declarația lui Diego Simeone, după înfrângerea de pe Santiago Bernabeu. Antrenorul celor supranumiți colchoneros a dat astfel de înțeles că nu s-a resemnat deloc cu eliminarea din această competiție, mai ales ca Atletico este deținătoarea trofeului.

Chiar dacă galacticii lui Ancelotti pornesc cu prima șansă la calificare, trupa lui Simeone speră într-un miracol pe Vicente Calderon, în faţa propriilor suporteri. Asta chiar dacă Simeone are un număr important de absenți, Courtois, David Villa, Filipe Luis și Tiago fiind accidentați, în vreme ce Diego Costa e suspendat. În plus, tehnicianul intenționează să menajeze câțiva oameni importanți și sunt anunțați doar rezerve Juanfran, Godin, Gabi și Arda Turan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult