Acasa Sport-AutoSport Cursul de Instructor Sportiv de Taekwondo WTF

Cursul de Instructor Sportiv de Taekwondo WTF

scris de C.F.V.
215 afisari

“Educatia este pasaportul nostru pentru viitor, caci ziua de maine apartine celor care se pregatesc pentru ea de astazi” – Malcolm X

        Inca de la infiintare, AIJ (Asociatia Internationala Jissen Do) a organizat si sustinut periodic cursuri de formare profesionala, acreditate de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificare) dorind sa vina in sprijinul tinerilor care cauta sa se perfectioneze incontinuu, sa-si dezvolte abilitatile sau sunt in cautarea unui loc de munca mai bun, care sa-i ajute sa-si realizeze idealurile in viata.

Si in aceasta toamna, mai exact in perioada 11-24 Octombrie, la sediul FTMB, din Calea Serban Voda 213-217, a avut loc Cursul de Instructor Sportiv, curs la care s-au inscris si au absolvit cu brio 8 elevi. Acesti elevi apartin Federatiei Romane de Taekwondo WTF, federatie care a semnat un parteneriat cu Centrul de Formare profesionala AIJ.

Desi s-a desfasurat in timpul restrictiilor impuse de pandemia Covid19, au fost respectate si indeplinite toate conditiile impuse de autoritati  pentru combaterea acestei maladii.

Cursurile s-au desfasurat intr-o admosfera calda, relaxata iar participantii s-au aratat deosebit de interesati de materiile predate si temele dezbatute.

La sfarsitul cursului, elevii au sustinut un examen atat teoretic cat si practic cu inspectori de la ANC.

Tinem sa precizam ca un sprijin deosebit in sustinerea si buna desfasurare a cursului l-am primit de la FTMB – Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, fundatie care finanteaza programe si activitati pentru instruirea, educarea si formarea tinerilor, avand ca scop principal insasi promovarea tinerilor in societate.

La aceasta Fundatie care functioneaza neintrerupt din anul 1990, AIJ a aderat si a avut onoarea de a fi acceptata ca membra si partenera incepand din anul 2018

De atunci, pentru noi, FTMB a devenit cupola sub care multe dintre proiectele noastre prind aripi si se dezvolta, schimband in bine viata a zeci si sute de tineri ce reprezinta stalpii de maine ai societatii.

Aceasta fundatie a fost foarte receptiva la nevoile noastre si a avut toata disponibilitatea de a ne sprijini atat prin punerea la dispozitie in mod gratuit a spatiului din incinta Tehnic Club, prin acordarea de sprijin logistic, cat si prin finantare materiala a proiectului, constand in suportarea partiala a cursurilor pentru cei 8 elevi.

De aceea, multumim intregii echipe FTMB: Damian Deheleanu – Presedinte, Bianca Placinta – Vicepresedinte, Georgiana Lica – Secretar,  si in mod special presedintelui de onoare – TICU PLACINTA, ca sunteti alaturi de noi in calitate de parteneri, iar aceasta colaborare va continua – suntem convinsi(!), pe mai departe si va asiguram de intreaga noastra deschidere pentru implicarea in proiecte viitoare, avand ca obiectiv principal sustinerea tinerilor, a formarii acestora, a performantei si competitivitatii.

Va suntem recunoscatori pentru implicarea d-vs. in astfel de activitati si pentru ajutorul nepretuit dat cursantilor nostri, pentru toata sustinerea oferita, efortul, si, nu in ultimul rand, generozitatea si promtitudinea de care dati dovada.

Cu ajutorul d-vs., imbunatatim sistemul de invatamant de calitate, oferind membrilor comunitatii noastre acces la educatie, la formare profesionala.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult