Acasa Sport-AutoSport Dan Petrescu scârbește fotbalul românesc: Ce striga pe teren după CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu scârbește fotbalul românesc: Ce striga pe teren după CFR Cluj – Farul

scris de Misu Andrei
132 Afisari

Dan Petrescu (55 de ani) mai are un meci de jucat, în acest sezon, cu CFR Cluj, barajul pentru Conference League cu FC U Craiova (1 iunie, la Cluj), însă, în mod normal, tehnicianul ardelenilor ar trebui să lipsească de la partida respectivă!

În primul rând, e o anomalie că fostul internațional n-a fost eliminat, duminică seară, pentru criza sa înfiorătoare de nervi pe teren. Așadar, se impune suspendarea sa pe baza probelor video. Apoi, cei care țin la Petrescu au datoria de a-l ajuta, în aceste momente grele, ducându-l la un control. Pentru că ce face tehnicianul CFR-ului depășește cu mult limitele normalului și cele ale bunului simț. Iar când citim declarațiile lui Zoltan Iașko (director sportiv Farul), date la GSP Live, despre motivul supărării lui Petrescu de duminică seară, realizăm și mai bine dimensiunea problemelor cu care se confruntă antrenorul CFR-ului.

Ce a povestit Zoltan Iașko?

*Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viaţa şi am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren, că am jucat noi pentru Craiova. I-am zis să se bucure că s-a calificat… La ce se aştepta? Noi jucăm pentru noi, asta e mentalitatea dată de Hagi, că e antrenament, că e meci amical. Asta se implementează la Farul. Asta e mentalitatea. Tu, Dan Petrescu, să vorbeşti asta? Eşti prieten cu Popescu, cu Hagi. Chiar aşa lipsă de respect?

*Noi, acum câţiva ani, ne-am întâlnit cu toţii pe final de sezon, dar n-am scos niciun cuvânt despre meciul direct. Aşa e corect. Am făcut 0-0 şi nu ne-am calificat în play-off.

*Jos pălăria în faţa lui Hagi pentru ce face la club, cu jucătorii, cu toată lumea. E simplu, totul 100% pe teren. Hagi le spune mereu jucătorilor «Învăţaţi să câştigaţi! Să vă luptaţi. Nu ne interesează de alţii».

*N-au mai fost probleme la vestiare cu Dan Petrescu. S-au băgat bodyguarzii şi l-au liniştit. Dar arbitrul ar fi trebuit să-i dea cartonaş roşu din timpul jocului. La orice, se arunca, gesticula, trăgea, reproşa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS