Acasa Sport-AutoSport Dănuț Lupu, încătușat pe Otopeni la sosirea din Dubai

Dănuț Lupu, încătușat pe Otopeni la sosirea din Dubai

scris de D.P.
402 Afisari

Dănuț Lupu a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, în jurul orei 14.40, cu un zbor de Dubai.

Fostul jucător de fotbal, 56 ani, a sosit cu zborul FZ1797 din Dubai la 14:45 și a fost preluat de poliție pentru a fi dus la Penitenciarul Rahova. Fostul internațional român a fost condamnat pe 2 octombrie la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru că a condus în mod repetat fără carnet.

Lupu și-a ascuns cătușele cu o haină bleumarin și nu a spus nimic în momentul în care a fost escortat de polițiști spre ieșirea din aeroport, printre zecile de jurnaliști.

 „Mă predau azi, pentru astăzi erau și biletele de întoarcere”, le-a spus Lupu celor de la Fanatik.

Fostul internațional român a fost condamnat pe 2 octombrie la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru că a condus în mod repetat fără carnet. Pedeapsa a fost dată de Judecătoria Cornetu pe 2 iunie 2023 și păstrată de Curtea de Apel București la începutul lui octombrie.  De ce a primit pedeapsă cu executare Pe 30 iulie 2022, la numai o săptămână după ce fusese deja condamnat de Curtea de Apel Galaţi la o pedeapsă cu suspendare, Dănuţ Lupu a fost oprit de Poliția Rutieră în judeţul Ilfov, la volanul unui Volvo.   Oamenii legii au constatat că acesta avea permisul de conducere suspendat. Așa că i-au întocmit dosar penal. La procesul desfășurat la Judecătoria Cornetu, Lupu și-a recunoscut faptele, dar s-a scuzat că se grăbea să ajungă la spital.  În vârstă de 56 de ani, Dănuț Lupu a devenit cunoscut pentru cariera sa în fotbal. A jucat ca mijlocaș la Dunărea Galați, Dinamo, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta (toate trei în Grecia), Rapid, Laminorul Roman și Tzafririm Holon (Israel). La echipa națională are 14 prezențe și a fost în lotul de la Campionatul Mondial din 1990.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS