Acasa Sport-AutoSport David Beckham, implicat într-un accident de circulaţie

David Beckham, implicat într-un accident de circulaţie

scris de D.S.S.
4 afisari

David Beckham, fotbalistul formaţiei Los Angeles Galaxy, a fost implicat într-un accident rutier pe o autostradă din Los Angeles, însă nu a avut nevoie de spitalizare.

David Beckham, implicat într-un accident de circulaţie

Beckham, aflat la volanul automobilului său Cadillac, s-a lovit de o maşină Mitsubishi, şoferul acesteia, în vârstă de 40 de ani, fiind transportat la spital deoarece acuza dureri cervicale.
Cadillacul de culoare neagră al lui Beckham a intrat în spatele unui Mitsubishi auriu, care era oprit din cauza unor defecţiuni tehnice. SUV-ul fotbalistului nu a fost singura maşină care a încercat să evite o coliziune cu autoturismul oprit, însă a fost singura avariată.
Accidentul a avut loc la ora 09:13 am, pe Autostrada 405, chiar la sud de Bulevardul Artesia. Şoferul celuilalt vehicul a necesitat intervenţia medicilor şi a fost transportat la spital, deoarece a acuzat unele dureri”, au declarat poliţiştii prezenţi la faţa locului.

Brooklyn si David Beckham

David Beckham a fost supus testului pentru alcool şi droguri, care au fost negative. În maşina condusă de Beckham se afla şi unul dintre fii fotbalistului, Brooklyn.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult