Acasa Sport-AutoSport David Popovici rezultat dezamăgitor și la 100 de metri liber

David Popovici rezultat dezamăgitor și la 100 de metri liber

scris de Misu Andrei
47 Afisari

Mondialele de la Fukuoka (Japonia) pot fi trecute de David Popovici la capitolul unor lecții importante pe care le-a primit înaintea evenimentului cu adevărat important. Vorbim despre Jocurile Olimpice de la Paris la anul.

 FOTO: COSR

David a abordat această ediție a Mondialelor fiind deținătorul titlului la 100 și 200 de metri liber. Din păcate, a avut rezultate sub așteptări în ambele probe. La 200 de metri, a terminat pe 4. Iar astăzi, în ultima sa cursă, la 100 de metri liber, s-a clasat și mai jos, pe 6 din 8!

Dacă la 200 de metri liber românul a condus aproape în permanență, dar a avut o cădere fizică pe final, când mai erau cam 30 de metri, astăzi, din păcate, David n-a avut nicio treabă cu locul 1. La întoarcere, după prima tură de bazin, el a fost pe 3. Și, când s-a încheiat cursa, câștigată de australianul Kyle Chalmers, Popovici a ocupat doar locul 6, după cum se poate vedea mai jos.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS