Acasa Sport-AutoSport David Popovici s-a calificat la Tokyo 2020 în semifinalele de 100 m liber

David Popovici s-a calificat la Tokyo 2020 în semifinalele de 100 m liber

scris de Misu Andrei
103 afisari

David Popovici a concurat marţi la Tokyo 2020 în serii la 100 m liber, proba lui „de semnătură” și s-a calificat în semifinale, care au loc miercuri dimineață la ora 4.30, ora României.

David Popovici, 16 ani, a terminat pe locul 4 seria a 9-a a calificărilor din proba de 100 metri liber de la Jocurile Olimpice, fiind cronometrat cu timpul de 48.03. Astfel, Popovici s-a calificat în semifinala probei cu al 8-lea timp al probei.

Semifinalele vor avea loc miercuri dimineață de la ora 4.30, opt concurenți, din cei 16 calificați urmând să se califice în finală, în ordinea timpilor realizați.

Popovici este deținătorul celui mai bun timp al sezonului cu timpul de 47.30, record mondial de juniori, cu o secundă mai bun decât timpul realizat marți.

Marți David Popovici a făcut o cursă formidabilă în finala de la 200 m liber, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în care a obţinut un excelent loc patru, la doar două sutimi de medalia de bronz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult