Acasa Sport-AutoSport De ce a ajuns Cristi Borcea din nou la spital

De ce a ajuns Cristi Borcea din nou la spital

scris de C.S.
5 afisari

Cristi Borcea a fost dus, marţi dimineaţă, la Spitalul Militar din Constanţa, unde a stat câteva zeci de minute, fiind apoi transportat înapoi la penitenciar.

Borcea, din nou la spital.

Borcea, din nou la spital.

”Borcea a fost transportat la o unitate sanitară pentru un control oftalmologic de rutină, după care s-a întors la penitenciar”, au declarat, marţi, reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă.

În ultimele luni, Cristi Borcea a fost transportat de mai multe ori la spital, el având probleme cardiace. Borcea a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la începutul lunii iulie, după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El a fost transportat la spital de două ori, fiind internat la Secţia de Cardiologie pentru analize şi investigaţii amănunţite, fiindu-i făcută şi o coronarografie, care, potrivit medicilor, a ieşit bine. În luna august, Cristi Borcea a ajuns la aceeaşi unitate sanitară, pentru analize şi investigaţii care nu puteau fi făcute în reţeaua sanitară a penitenciarelor.

Cristi Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători, el executându-şi pedeapsa la Penitenciarul Poarta-Albă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult