Acasa Sport-AutoSport De ce e fotbalul românesc demn de DNA

De ce e fotbalul românesc demn de DNA

scris de Șt. C
2 afisari

Acuzându-l pe Marian Iancu că era pregătit să plătească 2 milioane de euro pentru ca Poli Timişoara să ia titlul, Mircea Sandu a provocat un nou cutremur în fotbalul românesc.

Gigi Becali a fost atacat cu pietre dupa meciul Steaua-DinamoGigi Becali a declarat că ştia de la şeful CCA, Vasile Avram, că un patron de club, al cărui nume nu l-a aflat, însă, a încercat să plătească pentru arbitraje favorabile. Finanţatorul stelist a subliniat însă că nu a aflat şi suma care i-ar fi fost propusă şi a adăugat că era la curent cu această tentativă de corupţie încă dinainte ca preşedintele FRF, Mircea Sandu, să îl acuze pe Marian Iancu, scrie Realitatea.net.

„Nu putea nici dacă dădea cinci milioane la arbitri, nu 500.000, să obţină ceva. Nu avea cui să dea. Vasile Avram e băiat deştept. Mie mi-a spus Vasile Avram – eu jur că aşa e şi n-are rost să mint – la nuntă la nepotul meu, Chiacu. Vasile Avram mi-a zis, şi probabil el i-a spus şi lui Mircea Sandu, că cineva mare de la Ligă l-a pus faţă în faţă cu un patron de echipă mare, cu şanse la titlu, şi i-a promis că dacă îl ajută… Suma nu mi-a spus-o. Dacă recunoaşte Avram, bine, dacă nu, când mă întâlnesc cu el, îi zic că e vagabond. Jur pe ce am eu mai sfânt că astea au fost vorbele lui Avram”, a declarat Becali, la sport.ro.

Afirmaţiile finanţatorului Stelei vin după ce preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvăluit, în Prosport, că preşedintele Timişoarei, Marian Iancu, voia să plătească 1,5 milioane de euro la LPF şi 500.000 arbitrilor pentru ca echipa lui să câştige titlul de campioană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult