Acasa Sport-AutoSport De ce e mare imensul fotbalist Filippo Inzaghi

De ce e mare imensul fotbalist Filippo Inzaghi

scris de Șt. C
5 afisari

Marele fotbalist a refuzat, la 38 de ani, un contract de un an şi jumătate oferit de Siena, pentru că nu vrea să părăsească echipa pe care o iubeşte, AC Milan, a anunţat el însuşi la televiziunea clubului, Milan Channel.

De ce e mare imensul fotbalist Filippo Inzaghi

‘În viaţă, poveştile de de dragoste se încheie, dar, eu, eu vreau ca aceasta să se termine în cea mai frumoasă manieră, în mai’, a spus Pippo, aflat de 11 sezoane la Milan. Inzaghi, care a câştigat 2 Ligi ale campionilor cu Milan şi a fost campion mondial în 2006, nu a jucat decât 5 partide în acest sezon. Iar argentinianul Maxi Lopez a fost angajat în această iarnă ca atacant suplimentar, barându-i încă mai mult calea spre echipă.

‘Mulţumesc Sienei, este o ofertă care nu se va mai prezenta, dar nu mă văd părăsind lumea Milanului în 2 ore, fără să salut San Siro’, a spus legendarul Pippo, cu 2 ore înainte de încheierea mercato de iarnă în Italia. ‘Este frumos să fii dorit astfel la 38 de ani şi jumătate. Mi-au oferit mult, dar nu se poate spune că aş putea face ceva pentru aceşti bani’, a adăugat el, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult