Acasa Sport-AutoSport De ce nu-l dă afară Gigi Becali pe Dumitru Dragomir

De ce nu-l dă afară Gigi Becali pe Dumitru Dragomir

scris de Șt. C
5 afisari

Gigi Becali a convocat de urgenţă marţi şefii de cluburi la Palat pentru a-l îndepărta pe Dumitru Dragomir de la şefia LPF.

foto:gsp.ro

Becali e de părere că Dragomir a dezavantajat echipele din Liga 1 în ceea ce priveşte drepturile TV, acordînd un comision de 5% firmei care a intermediat afacerea şi plătindu-l în întregime din prima tranşă de bani plătită de televiziuni.

„Da, domne, e adevărat, am convocat o şedinţă pentru că el a plătit tot comisionul pentru drepturile tv din prima tranşă. Adică din 33 de milioane de euro, noi, cluburile, am primit doar 30. Nu e un secret, eu în fiecare zi vreau să-l dau afară pe Mitică. Am fost păcăliţi, am votat în Adunarea Generală pentru un comision între 3 şi 5 la sută, nu 5 la sută. M-am enervat şi am început să îi sun pe conducătorii de club”, a spus Gigi Becali la GSP TV.

El a fost însă lăsat baltă de unii preşedinţi care i-au promis că vor veni la întîlnire: „La ora şase ne-am întîlnit la Palat, dar George Copos, Gheorghe Ştefan şi Ioan Niculae n-au mai venit. Vă spun că am vrut să mă duc să mă împac cu Mitică. Ce treabă am eu să stau să mă zbat pentru nişte oameni în loc să îmi văd interesul. Dacă veneau, probabil îl demiteam pe Dumitru Dragomir, dar n-am cu cine. Pe mine m-a deranjat că nu mi-au răspuns la telefon, mai ales Ştefan care zice că e caracter. E mare, mare ruşine!”, a adăugat patronul Stelei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult