Acasa Sport-AutoSport De ce nu mai poate pleca Adrian Mutu în India

De ce nu mai poate pleca Adrian Mutu în India

scris de C.P.
24 afisari

Adrian Mutu nu mai poate ajunge în India. FIFA a blocat transferul atacantului român la FC Prune City, unde avea să primească un salariu fabulos de 500.000 euro pentru numai trei luni.

De ce nu mai poate pleca Adrian Mutu în India.

De ce nu mai poate pleca Adrian Mutu în India.

Presa din India a anunțat duminică, la unison, că FIFA a blocat venirea lui Mutu în noua Super Ligă profesionistă din țara asiatică. Astfel, conform cotidianului “Times of India”, FIFA s-a opus acestei mutări din cauza faptului că fotbalistul şi-a reziliat contractul cu Petrolul după data de 31 august, când s-a încheiat în mod oficial perioada de transferuri din fotbalul internaţional.

“Mutu s-a aflat sub contract cu clubul român Petrolul Ploieşti mult timp după încheierea perioadei de transferuri, pe 31 august, iar cererea sa de transfer trebuia făcut înainte de această dată.

Doar jucătorii care şi-au reziliat de comun acord contractul cu echipele lor înainte de încheierea perioadei de mercato sunt acum eligibili pentru un transfer”, a declarat un oficial Indian citat de ziarul indian.

În aceste condiții, devine extreme de interesant ce se va întâmpla mai departe cu jucătorul. În mod normal, acesta trebuia supervizat în perioada respectivă de Fiorentina, club care deține 15% din acțiunile celor de la FC Pune City și care ar fi dorit să-l relegitimeze în cadrul grupării toscane pentru cel puțin șase luni, din iarnă și până în vara anului viitor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult