Acasa Sport-AutoSport De ce se va despărţi Dorinel Munteanu de Oţelul Galaţi

De ce se va despărţi Dorinel Munteanu de Oţelul Galaţi

scris de Șt. C
5 afisari

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, este deranjat de atitudinea lui Dorinel Munteanu, care nu vrea să discute personal cu gălăţenii despre prelungirea contractului, alegând în schimb să lase problema în mâinile firmei de impresariat de care aparţine.

Otelul este noua campioana a Romaniei

Otelul este noua campioana a Romaniei

Într-o intervenţie telefonică în direct, la DigiSport, Marius Stan a declarat:

„Se fac negocieri între club şi antrenor, mai precis prin intermediul agenţilor. Dorinel are contract cu o firmă de impresariat din Germania, care îi reprezintă interesele. Ăsta e şi motivul pentru care discuţiile au tărăgănat, pentru că mie mi se pare un gest de aroganţă.

Discutăm despre orice, dar numai despre contract nu. I-am făcut o ofertă pe mail, acum aşteptăm răspunsul în 48 de ore. Să vedem dacă va fi unul afirmativ sau negativ.  Normal că acea firmă de impresariat reprezintă interesul lui Dorinel Munteanu, care poate ajunge în Bundesliga. Însă normal că ne-a deranjat pe noi, clubul, această atitudine”, a relatat Marius Stan .

Întrebat dacă Munteanu are pretenţii financiare exagerate, preşedintele Oţelului a declarat, cu subînţeles: „Oţelul are o strategie de la care nu se poate abate, indiferent de situaţie. Avem o infrastructură de dezvoltat, trebuie să trăim şi după Champions League, deci nu putem arunca cu banii”.

1 comentariu

batranu i 31-05-2011 - 14:07

benone sinulescu a vandut casa parinteasca de la siriu bz datorita neintelegerilor pe care le are cu verisorul lui care este primar la siriu si care nu a vrut sa-i restitue pamantul pe care la avut parintii lui beni .Primarul vrand sa-i schimbe amplasamentul iar beni a refuzat motiv care a dus si la vanzarea casei parintesti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult