Acasa Sport-AutoSport De ce trebuie Dinamo să câştige partida cu Astra Ploieşti

De ce trebuie Dinamo să câştige partida cu Astra Ploieşti

scris de M.A.
3 afisari

Dinamo trebuie neapărat să câştige partida cu Astra Ploieşti, din ultima etapă a turului Ligii I, pentru că ar fi păcat să piardă primul loc în clasament.

Declaraţia îi aparţine portarului formaţiei Dinamo, Cristian Bălgrădean, şi a fost făcută sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

„E un meci important ca toate celelalte pe care trebuie neapărat să-l câştigăm pentru că CFR Cluj şi Rapid s-au apropiat de noi. Contează foarte mult să ne păstrăm poziţia de lider, să fim campioni de toamnă. Va fi un meci de luptă, pe un teren greu probabil, dar pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Astra nu are neapărat individualităţi, dar e un grup unit, o echipă bună. Nu ne e neapărat teamă să nu fim depăşiţi în clasament dar ar fi păcat să pierdem chiar acum locul întâi în ultimele etape, după ce ne-am pregătit bine, am jucat bine”, a declarat Bălgrădean, citat de Mediafax.

Jucătorul dinamovist speră ca Steaua să învingă CFR Cluj în derbiul etapei a XVII-a a Ligii I: „Sperăm că Steaua va învinge CFR Cluj şi noi să învingem la Astra pentru a ne păstra prima poziţie. CFR e mai periculoasă, pentru că e pe locul doi, e o echipă bună. Dacă vor câştiga şi vom pica pe locul doi nu ne-ar conveni. Am uitat de meciul cu Steaua, acum trebuie să câştigăm meciul cu Astra pentru a rămâne pe primul loc. Normal că ne-a afectat înfrângerea cu Steaua, dar trebuie să recunoaştem că au fost mai buni decât noi”.

Partida Astra PloieştiDinamo, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult