Acasa Sport-AutoSport Dilema Nadiei Comăneci: Ar fi trebuit să se acorde două medalii de bronz

Dilema Nadiei Comăneci: Ar fi trebuit să se acorde două medalii de bronz

scris de Stefan Galai
5 afisari

Nadia Comăneci a afirmat, într-un mesaj postat pe Twitter, că în proba de bârnă de la Jocurile Olimpice ar fi trebuit acordate două medalii de bronz, româncei Cătălina Ponor şi americancei Alexandra Raisman.

Nadia Comaneci

Ar fi trebuit să se acorde două medalii de bronz!!!”, a scris Nadia pe Twitter, după ce iniţial postase un mesaj în care îşi exprimase satisfacţia pentru medalie de bronz câştigată de Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor a pierdut medalia de bronz, după ce arbitrii au acceptat contestaţia delegaţiei SUA făcută în cazul sportivei Alexandra Raisman, în finala de la bârnă de la JO, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare. Cătălina Ponor a intrat a doua în finala de la bârnă, execuţia sa fiind notată cu 15.066. Ultima sportivă intrată însă în concurs, Alexandra Raisman, a fost notată cu 14.966, antrenorii ei depunând contestaţie. Arbitrii au acceptat contestaţia şi, după noi verificări, au mărit dificultatea exerciţiului, obţinând nota finală 15.066. Ponor a pierdut bronzul în ultima secundă, încheind pe locul 4.

1 comentariu

Liviu 07-08-2012 - 22:03

Mai fratilor, nu stiu ce faceti voi acolo cu „dficultatile” si cu regulile voastre insa eu stiu ca la 2 note egale atunci practic este un singur loc pe care sunt cei 2 concurenti !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult