Acasa Sport-AutoSport Dinamo a câştigat Cupa Campionilor Europeni la sabie

Dinamo a câştigat Cupa Campionilor Europeni la sabie

scris de S. P.
2 afisari

Echipa masculină de sabie a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti a câştigat, după o finală dramatică, Cupa Campionilor Europeni, luni, la Godolo, lângă Budapesta.

Tiberiu Dolniceanu

Tiberiu Dolniceanu

Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Ciprian Gălăţanu şi Alin Badea, elevii lui Mihai Covaliu, care este şi antrenorul lotului naţional de sabie, au învins echipa franceză Pau, cu 45-38, în semifinalele turneului la care au luat parte şase echipe, iar în finală au dispus cu 45-43 de Vasas Budapesta. Ultimul act a fost dramatic, deoarece Tiberiu Dolniceanu, campionul european en titre, s-a accidentat la scorul de 41-40 pentru Dinamo, tânărul Iulian Teodosiu reuşind ultimele patru tuşe pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Trebuie precizat că pentru acest turneu, Dinamo l-a împrumutat pe Alin Badea de la Steaua.

”Este un rezultat excelent pentru clubul Dinamo, care nu a câştigat pentru prima dată acest trofeu. Faptul că am câştigat Cupa Campionilor în compania unor echipe puternice demonstrează că avem viitor în acest sport”, a declarat Mihai Covaliu pentru site-ul FR Scrimă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult