Acasa Sport-AutoSport Dinamo a pulverizat FC Argeș și e cu un picior în Superliga

Dinamo a pulverizat FC Argeș și e cu un picior în Superliga

scris de Misu Andrei
28 afisari

FC Argeș a băgat Chindia în „B“, fix după ce gruparea din Târgoviște și-a inaugurat noul stadion, însă, în viitorul sezon, se va duela cu această echipă în liga secundă. Pentru că, luni seară, formația din Trivale s-a prezentat jalnic la meciul cu Dinamo, în turul barajului de menținere / promovare.

Practic, această „dublă“ a fost rezolvată de Dinamo, după 45 de minute. Pentru că, la pauză, tabela arăta deja 4-0 pentru gazde, după reușitele semnate de Bena (15), Gorka Larrucea (24), Pop (28) și Ghezali (40).

La reluare, sub ochii lui Cristi Borcea, prezent după mulți ani la un meci al roș-albilor, formația pregătită de Ovidiu Burcă și-a continuat recitalul pe „Arena Națională“. Iar FC Argeș, pur și simplu, a făcut implozie! Ceea ce s-a văzut și în minutul 65, când Wesley Jobello (29 de ani) a dat cu tricoul de pământ, la margine, în momentul schimbării. „Jucători cu figuri de fotbaliști. Marele Jobello își dă tricoul jos“, a spus comentatorul Digi Sport, Ionuț Angheluță.S-a terminat 6-1 pentru Dinamo, după ce Dani Iglesias (56) și Ghezali (62) au punctat și ei, golul de onoare pentru piteșteni fiind înscris de Zebić (55). Seara de coșmar a celor de la FC Argeș a fost întregită, după eliminarea lui Koubemba, în minutul 64, când scorul era deja 6-1 pentru bucureșteni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS