Acasa Sport-AutoSport Dinamo a renunțat la antrenorul Flavius Stoican. Cine e noul antrenor

Dinamo a renunțat la antrenorul Flavius Stoican. Cine e noul antrenor

scris de P.C.R.
17 afisari

Clubul de fotbal FC Dinamo București a renunțat la antrenorul Flavius Stoican, care și-a reziliat miercuri pe cale amiabilă contractul cu gruparea din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, informează site-ul oficial al acesteia.

Flavius Stoican

Flavius Stoican

FC Dinamo București și antrenorul principal Flavius Stoican au convenit astăzi, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale”, scrie site-ul.

„Am venit la Dinamo, ca și în primul mandat, cu inima deschisă și am încercat să fac totul pentru a urca echipa în clasament. Am venit într-un moment greu, luând echipa din mers, după trei etape din returul campionatului. Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am propus. Mulțumesc clubului Dinamo pentru șansa oferită și le urez mult succes viitorului antrenor și tuturor foștilor colegi și elevi”, a declarat Flavius Stoican.

Fostul internațional a debutat ca antrenor principal în Liga I pe banca lui Dinamo, la 29 septembrie 2013, într-un meci Oțelul — Dinamo (1-2). Tehnicianul a pregătit-o pe Dinamo cea mai mare parte a sezonului trecut și în primele 14 etape din acest campionat. El a revenit pe banca echipei din etapa a 21-a, când l-a înlocuit pe Mihai Teja.

Mircea Rednic e noul antrenor al lui Dinamo! După ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești, ieri, fiind înlocuit cu fostul său secund Mihai Teja, ”Puriul” revine la Dinamo după șase ani de la ultimul său mandat.

Tehnicianul de 53 de ani a fost convins de noul director general al clubului din Ștefan cel Mare, Dinu Gheorghe, să-i ia locul lui Flavius Stoican la echipa la care a adus ultimul titlu de campion în 2007.

Rednic (53 de ani) a mai antrenat-o pe Dinamo în două rânduri: din 2006 până în 2007 – când a reușit să câștige titlul (2007) – și în perioada 2008-2009.

Ca jucător, a îmbrăcat timp de 7 ani tricoul alb-roșu, sub comanda lui Mircea Lucescu (1983-1990).

În cariera de fotbalist a câștigat 5 trofee alături de „câini”: două titluri de campion (1984, 1990) și 3 Cupe ale României (1984, 1986, 1990).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult