Acasa Sport-AutoSport Dinamo, devastată după ratarea promovării directe

Dinamo, devastată după ratarea promovării directe

scris de Misu Andrei
68 Afisari

Final nefericit de play-off, în „B“, pentru formația din „Ștefan cel Mare“. Iar asta la capătul unui sezon atât de dramatic, încât promovarea în Superliga părea că e scrisă în stele pentru Ovidiu Burcă și elevii săi!

N-a fost să fie așa! Duminică, roș-albii au făcut un meci groaznic, în ultima etapă, 1-4 cu Poli Iași. Iar rezultatul, coroborat cu succesul Oțelului acasă, cu Unirea Dej, a trimis Dinamo la barajul de promovare / menținere. În care formația bucureșteană va întâlni FC Argeș, în dublă manșă: 27 mai (tur) – 3 iunie (retur). Federația va stabili gazda primului meci, luni, la ora 12.00, după o tragere la sorți.

Ce a spus Ovidiu Burcă?

*La noi, cred că e cel mai slab meci pe care l-am făcut, în acest an. Absolut nimic n-a funcționat, s-au și accidentat mulți jucători, asta mă preocupă cel mai tare. Să vedem care e situația lor și dacă putem să-i refacem până la meciurile de baraj. Când faci asemenea cadouri, în astfel de meciuri, e greu…

*Cred că, totuși, pentru unii jucători, care au evoluat pentru prima dată într-un meci cu o astfel de încărcătură, s-a simțit. I-am simțit timorați, dar învățăm. Ne asteaptă barajul. Am încercat să ne organizăm pe parcursul campionatului, cu destul de multă întarziere. La începutul sezonului, am pierdut multe puncte.

*A fost greu, ne așteaptă două meciuri de baraj în care trebuie să dăm totul. Una peste alta, cred că a fost un sezon bun pentru noi. În play-off, întotdeauna șansele sunt mai mici pentru echipele din liga a doua. E o diferență de valoare individuală, vom încerca să o suplinim poate prin dorința grupului.

Liga a II-a, play-off, etapa a X-a (ultima)

Poli Iași – Dinamo 4-1

CSA Steaua – Buzău 4-2

Oțelul Galați – Unirea Dej 1-0

Clasament

1. Poli Iași 60 de puncte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS