Acasa Sport-AutoSport Dinamo-Gloria Bistriţa 5-1. Câinii roşii dau piept cu Steaua în finala Cupei României

Dinamo-Gloria Bistriţa 5-1. Câinii roşii dau piept cu Steaua în finala Cupei României

scris de Șt. C
2 afisari

Dinamo a obţinut calificarea în finala Cupei României, după o victorie clară în faţa Gloriei Bistriţa, scor 5-1. În tur, „câinii roşii” s-au impus cu 2-0.

Ion Danciulescu- foto: realitatea.net

Elevii lui Ioan Andone au avut o misiune uşoară în faţa ardelenilor, care au trimis în teren mai multe rezerve, preferând să-şi menajeze o parte din titulari pentru ultimele două etape din Liga I. anunţă realitatea.net.
„Câinii” au forţat încă din debut şi au deschis scorul la numai zece minute de la start, Vlad Munteanu înscriind din faţa porţii după ce Botoşer a respins şutul lui Ionel Dănciulescu.
Gazdele au continuat ofensiva şi au punctat pentru 2-0 în minutul 27, când veteranul Dănciulescu a transformat o lovitură de la 11 metri obţinută de albanezul Bakaj.
În ultimul minut al primei reprize, Pădurariu l-a învins cu un şut surprinzător pe Bălgrădean, la o fază care nu anunţa nimic, iar Gloria reuşea să reducă din handicap.
Ţucudean, dinamovistul care a ratat cel mai mult în prima repriză, a refăcut diferenţa de două goluri la zece minute de la reluare, cu un şut din faţa porţii la capătul unei faze excelente a lui Bakaj.
După numai şase minute, Dănciulescu a scuturat plasa porţii lui Botoşer cu o execuţie superbă din foarfecă, iar scorul a devenit 4-1 spre mulţumirea fanilor prezenţi pe arena din Ştefan cel Mare.
Scorul final al partidei, 5-1, a fost stabilit de Ţucudean, care a reuşit dubla în ultimul minut de joc.
În finala din 25 mai, Dinamo va juca împotriva Stelei, care a eliminat FC Braşov. Finala între cele două mari rivale este prima după 21 de ani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult