Acasa Sport-AutoSport Dinamo Moscova – Zenit, portarul gazdelor a fost lovit de o petardă (video)

Dinamo Moscova – Zenit, portarul gazdelor a fost lovit de o petardă (video)

scris de A.P.
5 afisari

Meciul dintre Dinamo Moscova, echipă antrenată de românul Dan Petrescu, şi Zenit Sankt Petersburg, campioana en titre, a fost întrerupt în prima repriză, în min. 36, după ce portarul gazdelor, Anton Şunin, a fost lovit de o petardă, sâmbătă, în etapa a 16-a a campionatului de fotbal al Rusiei.

 Dinamo Moscova - Zenit, portarul gazdelor a fost lovit de o petardă

Dinamo Moscova - Zenit, portarul gazdelor a fost lovit de o petardă

Dinamo conducea cu scorul de 1-0, pe Himki Arena, în acel moment, prin golul marcat de Vladimir Granat (27). Arbitrul Alexei Nikolaev a decis ca jucătorii celor două echipe să plece la cabine şi meciul nu s-a mai reluat, victoria urmând să revină lui Dinamo, cu 3-0, la ”masa verde”.

‘A căzut ceva lângă mine. M-am uitat şi petarda mi-a explodat în faţă. Am simţit imediat dureri la ochi şi urechi”, a explicat Şunin, care a fost transportat la spital, unde a fost tratat pentru arsuri ale corneei. ”Anton nu mai vede bine cu unul dintre ochi’‘, a menţionat Aleksandr Rezepov, medicul lui Dinamo pe contul de twitter al clubului.

Managerul general al ligii ruse de fotbal, Serghei Ceban, a precizat că o decizie în privinţa rezultatului va fi luată de Comisia de Disciplină a acestui for, după ce va efectua o anchetă. Responsabilul cu securitatea al ligii, Aleksandr Meitin, a anunţat că poliţia va încerca să îl identifice pe cel care a aruncat petarda. ‘‘Avem imaginile video care ne vor permite să identificăm persoana care a aruncat petarda ce la rănit pe portarul lui Dinamo. Individul va fi pedepsit pentru ce a făcut”, a precizat Meitin. Presa rusă a relatat că 30 de suporteri ai lui Zenit au atacat fani ai lui Dinamo înainte de meci în apropierea stadionului. La finalul turului, Dinamo Moscova ocupă locul 11, cu 18 puncte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult