Acasa Sport-AutoSport Dinamo pierde în faţa Sportul Studenţesc: 1-3

Dinamo pierde în faţa Sportul Studenţesc: 1-3

scris de L.M.
0 afisari

Dinamo Bucureşti a pierdut în faţa Sportul Studenţesc: 1-3 (1-2), sâmbătă seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

fotbalDinamo a deschis scorul în debutul partidei, prin Marius Niculae (2), care a deviat norocos şutul lui Dănciulescu. În următoarea jumătate de oră Sportul a reuşit să întoarcă scorul, prin golurile lui Constantin Nistor (15) şi Viorel Ferfelea (32), acesta din urmă din lovitură liberă de la 25 de metri. Valentin Lazăr (81) a închis tabela cu un şut la colţul lung, la capătul unui contraatac.

Sportul a prestat un joc spectaculos, de atac, a alergat permanent şi şi-a dominat în mare măsură adversara, fostul lider al campionatului. La Sportul, care era decimată de probleme de efectiv pentru acest meci, a debutat şi Răzvan Popa, care încă nu a împlinit 16 ani (născut în 1996).

Fiecare echipă a trimis mingea în bară, ”studenţii” prin Novac (7), iar dinamoviştii prin Cătălin Munteanu (57) şi George Ţucudean (90+2), transmite Agerpres. Suporterii dinamovişti şi-au fluierat şi huiduit favoriţii la primul meci din acest an în Ştefan cel Mare.

Dinamo a pierdut pentru prima oară locul întâi în clasament, pe care îl deţinea din etapa a doua (Rapid a fost primul lider). Sportul Studenţesc a câştigat toate cele trei meciuri din 2012, 2-1 cu Ceahlăul, la Piatra Neamţ, 2-1 cu FC Braşov, în Regie, şi 3-1 cu Dinamo. Studenţii sunt neînvinşi în ultimele cinci jocuri de campionat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult