Acasa Sport-AutoSport Dinamo si Timisoara, aproape de grupele Europa League

Dinamo si Timisoara, aproape de grupele Europa League

scris de Ziua Veche
0 afisari

FC Timisoara a invins formatia Myllykosken Pallo-47 cu scorul de 2-1 (1-0), joi, in Finlanda, in prima mansa a turului III preliminar al competitiei Europa League la fotbal. Timisorenii s-au impus prin golurile marcate de Iulian Tames (34) si Mircea Axente (74). Tosaint Ricketts (50) a inscris pentru finlandezi.


Dinamo Bucuresti a castigat meciul din Stefan ce Mare impotriva echipei croate Hajduk Split cu scorul de 3-1 (2-0). Golurile care duc “cainii rosii” aproape de grupele Europa League au fost marcate de Andrei Cristea (6 – penalty), Juan Pablo Garat (40) si Djakaridja Kone (70). Punctul de onoare al croatilor a fost reusit de Marin Tomasov (64).

0 comentariu

Altamaru 28-08-2010 - 17:41

Pai seful servicului tehnic e vinovat pentru ca a pus improvizatii generatoare de scantei intr-un loc unde se lucra cu oxigen pur. O spun sincer ca este ca si orice punct industrial unde se foloseste oxigenul pur pentru activiate. Implicit in acest caz desi este o maternitate, trebuiau respectate masurile de prevenire care se iau in locatiile unde se foloseste oxigenul. Cei care folosesc oxigenul stiu cat de periculos este, iar acum a aflat toata romania ce se intampla cand nu tratezi oxigenul de inalta puritate ca un agent periculos saau de risc si nu respecti lucrul in aceste conditii. Iar responsabilul tehnic trebuia sa stie asa ceva dar noi facem scoala in Bangladesh sub nivelul marii. Asemenea e responsabil cel care trebuia sa achite reparatiile pentru ca multi director spun ca n-au banii necesari decat pentru buzunarele lor, iar daca seful spune ca n-are bani si nu vrea sa dea, atunci te resemnezi si faci o „improvizatie” langa oxigenul pur. Asistenta putea sa salveze bebelusii sa zicem dar de ce nu era apa la hidranti? Chiar daca ar fi fost pompieri in secunda 0 acolo nu aveau apa! Cate saloane treuia sa gestioneze asistenta? unul singur? 2-9? cum s-au repartizat sarcinile si cum s-au respecta?

Iacov 28-08-2010 - 18:06

De unde voiai sa stie analfabetul ala chestiile astea, ca doar a fost angajat pe pile ?
Iar proasta de asistenta s-a bazat pe reclama facuta aparaturii de import, care este prezentata ca fiind fabricata la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Numai ca de cand cu chinezirea productiei de bunuri si scadera dramatica a preturilor, nici firmele mari nu mai scot marfuri de calitate.
Dar asistenata este vinovata, pentru ca nu trebuia sa-i lase pe copii nesupravegheati. Se puteau intampla si alte nasoleli, cum ar fi blocarea sistemelor unui incubator. Acum se vor invata minte toti si vor fi mai atenti. De asta trebuie sa-i pedepseasca aspru pe cat mai multi de la maternitatea aia, nu numai pe asistenta, ca sa bage groaza in personalul medical si sa stie ca cine greseste, plateste.
Asa i-a fost norocul asistentei, sa i se intample beleaua tocmai ei, desi toate faceau la fel. E ca la razboi. Mor unii nevinovati, din prima zi, iar artii fac atrocitati si dupa aia se intorc de pe front si mor de batranete.

P.F. 28-08-2010 - 19:38

zi-ne si noua cate ceva despre marili descoperiri si perfomantele stralucitoare ale technologiilor de virf fabricate de mioriticii romanesti.

Iacov 28-08-2010 - 20:48

Voi, khazarii, erati ca tiganii care vand pantofi vechi in targuri, in urma cu doua secole. V-au ajutat evreii adevarati, sepharzii, sa fiti si voi oameni.
Sunteti si urati pe deasupra, ca broscoii.

Iacov 29-08-2010 - 05:56

Sunt in concediu, bai uratule, la Las Vegas. Incep serviciul peste cateva zile si o sa va las pe voi, forumistii salariati, sa urlati la stele. Nu citeste numeni prostiile voastre, in afara de noi, cei carora ne place sa va injuram zilnic.

P.F. 29-08-2010 - 07:43

in frumosul LA construit de americanii aia imperialisti condusi de evrei. N’asa ca e e o diferenta mare intre internationalul LA si mioriticul Bucale?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult