Acasa Sport-AutoSport Dinamoviştii au oferit fanilor din tribune materiale pirotehnice

Dinamoviştii au oferit fanilor din tribune materiale pirotehnice

scris de D.P.
2 afisari

Meme Stoica, managerul general al clubului Steaua Bucureşti, i-a acuzat pe jucătorii dinamovişti că au introdus în stadion şi le-au oferit fanilor materiale pirotehnice, în mingi şi fulare.

Meme Stoica ii acuza pe dinamovisti ca au aruncat pirotehnice fanilor din tribuna”Înainte de meci, o premieră în fotbalul românesc, jucătorii dinamovişti materiale pirotehnice în mingi şi fulare, pentru a crea probleme în desfăşurarea meciului. Toţi jucătorii de la Dinamo au făcut acest lucru. Nu e admisibil ca o echipă cum e Dinamo să procedeze astfel. Jucătorii sigur aveau acceptul persoanelor din jurul echipei pentru acest lucru. Vor plăti pentru acest lucru. Este vorba de infracţionalitate. Vom produce probele video în faţa presei şi a comisiilor LPF, dacă va fi nevoie vom merge până la TAS”, a spus Meme Stoica la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

Meme Stoica a mai spus că rezultatul este nedrept: ”Am dominat prima repriză, cu multe ocazii situaţii ratate, am primit gol de la cel mai scund jucător de pe teren, cum numai noi putem, iar după aceea nu s-a mai jucat fotbal”.

Dinamo a învins pe Steaua cu scorul de 1-0 (0-0), în derby-ul campionatului, jucat luni seara pe stadionul Ghencea, în etapa a 28-a a Ligii I Bergenbier la fotbal. Unicul gol al partidei a fost marcat cu capul de micuţul Torje (62).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult