Acasa Sport-AutoSport Dinu Gheorghe, preşedinte executiv la Steaua ?

Dinu Gheorghe, preşedinte executiv la Steaua ?

scris de Șt. C
2 afisari

Dinu Gheorghe ar putea fi viitorul preşedinte executiv al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, după ce în urmă cu câteva zile era anunţat ca administrator delegat la Rapid.

Dinu Gheorghe, presedinte executiv la Steaua ?

Dinu Gheorghe a recunoscut la postul de televiziune Digi Sport că a purtat discuţii cu Gigi Becali, patronul echipei Steaua, şi marţi e posibil să se oficializeze numirea sa. ”E o variantă posibilă”, a recunoscut Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe, despre care George Copos, acţionarul principal al clubului Rapid, anunţase că va activa la formaţia giuleşteană ”pe o perioada limitată, mai exact între 23 martie şi 23 mai 2012”, a explicat decizia sa de a nu reveni la Rapid, de unde a plecat după un conflict cu Copos: ”Am avut şansa să aflu nişte lucruri şi să nu mă umilesc încă o dată”. Dinu ”Vamă” a luat decizia de a nu reveni la Rapid după ce formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FC Braşov cu scorul de 1-0.

Dinu Gheorghe (57 ani) a activat în conducerea clubului Rapid în două rânduri, dar a fost preşedinte executiv şi la FC Braşov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult