Acasa Sport-AutoSport Dinu Gheorghe revine la Rapid

Dinu Gheorghe revine la Rapid

scris de A.B.
6 afisari

Dinu Gheorghe revine în conducerea FC Rapid, în funcţia de administrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon, a anunţat, sâmbătă, acţionarul majoritar al grupării giuleştene, George Copos.

dinu gheorge si coposGeorge Copos a declarat, pentru Mediafax, că a convenit cu domnul Dinu Gheorghe să vină lângă Rapid în funcţia de administrator delegat pe o perioadă limitată, mai exact între 23 martie şi 23 mai 2012. “Între noi este o prietenie prea lungă pentru a nu putea să trecem peste ce s-a întâmplat în tur. Eu nici măcar nu am fost supărat pe dânsul „, a spus acţionarul majoritar al FC Rapid.

Dinu Gheorghe are ca obiectiv obţinerea unui loc de cupă europeană şi câştigarea Cupei României. „Domnul Dinu Gheorghe m-a asigurat că împreună cu Răzvan Lucescu pot să îşi îndeplinească obiectivele, participarea în Liga Europa şi câştigarea Cupei României”, a explicat Copos. Dreptul de semnătură va aparţine în continuare preşedintelui executiv Constantin Zotta şi preşedintelui Consiliului de Administraţie Ion Taban. „Am discutat şi cu domnul Zotta, care susţine această propunere. Vom stabili foarte clar atribuţiile în cadrul clubului, cert este că dreptul de semnătură va aparţine în continuare domnului Zotta şi domnului Taban. Domnul Dinu Gheorghe va avea în schimb împreună cu Răzvan întreaga autoritate şi responsabilitate asupra rezultatelor echipei”, a continuat George Copos.

Dinu Gheorghe a activat la FC Rapid ca preşedinte executiv până în luna octombrie a anului trecut când în această funcţie a fost numit Constantin Zotta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult